Asiakastarinat

Herales luo pohjaa liiketoiminnan kehittymiselle ja kasvulle olipa alasi tukku-, erikoistavara-, päivittäistavarakaupan tai teollisuuden ala.

 • J&J Lakkapää Oy | Jukka Lakkapää

  Oli yllätys kuinka joustava ja helppolukuinen raportointi Heraleksella on

  Tutustu Herales Raportointiin

  Historian aikana olemme ostaneet monia raportointiohjelmia ja oli yllätys kuinka joustava ja helppolukuinen raportointi Heraleksella on.

  Tänä päivänä niin johto kuin henkilöstökin saa reaaliaikaista tietoa, missä yhtiö menee, samoin kuin henkilöstö tietää omat tavoitteet ja toteutumat.

  Muuttuvien raporttitarpeiden toteutus ei ole ongelma ja merkille pantavaa on Heraleksen henkilöstön palveluhalukkuus ja kyky saada tilaajalta selkokielinen kuvaus tarpeesta, jonka he pystyvät toteuttamaan raportiksi.

 • Pet Ravintolat Oy | Petra Granqvist, Ravintoloitsija

  Herales tietää mitä on asiakaslähtöisyys

  Yrityksessämme on vahva tunne siitä, että Herales aidosti ymmärtää ja haluaa kehittää järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

  Tutustu ToimittajaHubiin

  Heraleksen kanssa yhteistyö on ollut helppoa. Uuteen järjestelmään siirryttäessä saimme hyvän perehdytyksen käyttöominaisuuksista. Heralekselta on nopeasti reagoitu, mikäli ongelmia on ilmennyt.

  Tavarantoimitukset on saatu joustavasti tuloutettua ToimittajaHubista -  kassajärjestelmäämme. Yrityksemme kannalta eri tavarantoimittajat on saatu helposti ja kattavasti Hubin piiriin.  Hub säästää huomattavasti työaikaa, kun päivittäinen ja kuukausittainen käsinkirjaaminen on jäänyt pois toimivan järjestelmän myötä. Pienyritykselle tämä on erittäin kustannustehokas ratkaisu.

 • CMB Ravintolat Oy | Maarit Karjalainen, Ravintolatoimenjohtaja

  Kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä ja toimintamme on noussut ns "nextille levelille"

  Tutustu ToimittajaHub:iin

  Olen erityisen iloinen tavastanne reagoida nopeasti ja selkokielellä! Hädässä te olette olleet ensimmäinen, joka ottaa palloa kiinni. Kaikki ongelmat hoidetaan heti ja vielä jälkeenpäin varmistetaan, että on hoidettu.  Kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä ja toimintamme on noussut ns "nextille levelille". Suosittelen yritystänne mielelläni.

 • M-Itsenäiset kauppiaat Oy | Ilkka Seppälä

  Herales Ketjunohjauksen työkalut säästävät kuukausittain satoja työtunteja

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Jatkuva luottamuksellinen kehitysyhteistyö pitää työkalut terävinä ja ketjun mukana kehityksessä. Herales työkalujen ansiosta voidaan myymälöiltä ja ketjun hallinnolta sanoa säästyvän joka kuukausi satoja työtunteja käytettäväksi sinne, missä ihmistyö on arvokkainta.

 • BW-Restaurants Oy | Jouni Olkkonen, Head Sommelier

  ToimittajaHub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!

  Yhteistyö Heraleksen kanssa on sujunut alusta saakka erittäin sujuvasti ja mutkattomasti. Palvelu on ollut aina asiakaslähtöistä ja ripeää, kaikki ongelmatilanteet on ratkaistu nopeasti ja tehokkaasti.

  Tutustu ToimittajaHubiin

  Uusien toimittajien lisääminen ToimittajaHubiin on ollut meille vaivatonta, lähes huomaamatonta. Koko ajan kasvava yhteistyömme Heraleksen kanssa on jo nyt lyhyen ajan sisällä säästänyt meiltä hurjan määrän aikaa ja siten tietenkin aimo summan rahaa, joten palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!

 • M Itsenäiset Kauppiaat Oy | Veli-Matti Sirkiä

  Herales Ketjunohjauksen työkalut ovat tärkeä tekijä M-Ketjun menestykseen

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  M Itsenäiset Kauppiaat päivittäistavaraketju on kasvanut kymmenessä vuodessa jo yli 70 kauppiaan kokoluokkaan. Nopeasta kasvusta huolimatta on ketjun organisaatio voitu pitää ennätyksellisen kapeana. Herales Ketjunohjauksen työkalut, eli keskitetty valikoimien ja kampanjoiden hallinta, sähköiset tilaukset ja tuotetiedot sekä luotettava faktatieto toimittajaneuvotteluihin ovat tärkeä tekijä M-Ketjun tehokkuuteen.

 • Expert ASA Oy | Mika Aro, toimitusjohtaja

  Erityistä kiitosta saa palvelun helppokäyttöisyys sekä Heraleksen väen palvelualttius

  Olemme käyttäneet Herales Tietopankkia noin kymmenen vuoden ajan. Se on muodostunut keskeiseksi päivittäisen johtamisen ja seurannan apuvälineeksi niin johdolle kuin myymälöille.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Tietopankki on vapauttanut meidät käytännössä täysin sisäisten raporttien laatimisesta, mikä ei taida olla kovin tyypillistä keskikokoisissa yrityksissä. Ja se on auttanut meitä osaltaan kasvattamaan tänä aikana liikevaihtomme ja myymälämäärämme 7-kertaiseksi nykyiseen lähes 200 miljoonan euron ja 38 myymälän tasoon.

  Erityistä kiitosta saa palvelun helppokäyttöisyys sekä Heraleksen väen palvelualttius, mikä on heijastunut vuosien aikana saatujen ideoiden nopeana toteutuksena ideasta käytäntöön. Herales on myös lanseerannut jatkuvasti uusia palveluita, joita osin olemme siirtyneet käyttämään, kuten keskitetty tuoteylläpito.

 • Jarmo Lääkäri | Tampere

  Herales-tiimistä voi aistia ammattitaidon, ammattiylpeyden sekä vahvan palveluasenteen

  Olen tehnyt yhteistyötä Heraleksen kanssa yli 10 vuotta. Yhteistyö on ollut aina esimerkillisen sujuvaa – räätälöintitarpeitamme on toteutettu aina nopeasti ja toimivasti.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Heraleksen palvelun tunnusomaisia piirteitä ovat mielestäni nopeus, notkeus, luotettavuus ja toimivuus.

  Herales-tiimistä voi aistia ammattitaidon, ammattiylpeyden sekä vahvan palveluasenteen – onpa sitten kyseessä pieni talo tai iso ketju. Minulla on yhteistyökokemusta molemmista.

  Olen kehunut varauksettomasti Heralesta muillekin.

 • Tekniset , TV – Kone Mäntynen Oy, Rauma | Jyrki ja Marja Mäntynen, yrittäjät

  Herales-tuki ei ole jättänyt pulaan kertaakaan lähes yhdeksän vuoden yhteistyömme aikana

  Herales-tuki ei ole jättänyt pulaan kertaakaan lähes yhdeksän vuoden yhteistyömme aikana. Tukipalvelu on nopeaa ja asiantuntevaa niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Usein vastaukset tulevat kuin "apteekin hyllyltä".

  Tutustu Herales Tukipalveluihin

  Mikäli valmista neuvoa ei ole heti antaa, tuen väki on valmis testaamaan ja kokeilemaan vaihtoehtoja parhaimman ohjeistuksen aikaansaamiseksi – tämäkin tapahtuu varsin ripeästi.

  Useampaan kertaan on tullut kysyttyä samoja asioita ja "typeriäkin" kysymyksiä – tuelta saa niihinkin aina tapauskohtaiset ja selkeät vastaukset kenenkään kummastelematta.
  Ja mikä parasta – palvelu on aina henkilökohtaista asiakaspalvelua!

 • SKJ Systems Ltd Oy | Aarno Hartikainen, toimitusjohtaja

  Vain hyvää sanottavaa yhteistyöstä Heraleksen kanssa

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Kiitän

  › Sovelluskehitys (KEKO ketjunohjaus)
  › Palvelutehtävä (ketjunohjaus ja vähittäiskaupan järjestelmät)
  › Tunnollisuus työtehtävien hoidossa
  › Hintataso, mielestäni asiallinen
  › Henkilömäärä riittää hyvin, että palvelutehtävät voidaan hoitaa ympäri vuoden tasapainoisesti
  › Henkilökunnan halu ja kyky vastaanottaa uutta asiaa
  › Ymmärrys kohderyhmän tarpeista, vähittäis- ja tukkukauppa.

 • Veikon Kone Oy | Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö

  Myymälöiden säästöt ovat moninkertaiset järjestelmän kustannuksiin verrattuna

  Heraleksen järjestelmän avulla myymälät säästävät paljon työaikaa, kun tiedot saadaan päivittymään automaattisesti toimittajan järjestelmästä kaupan järjestelmään.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Myymälöiden säästöt ovat moninkertaiset järjestelmän kustannuksiin verrattuna.

  Myyjät voivat käyttää myyntityöhön sen ajan, joka ennen käytettiin järjestelmän ylläpitämiseen. Tiedot ovat ajan tasalla, myymälässä esilläolevien tuotteiden automaattitankkaus toimii ja myymälän myynti kasvaa, kun vältetään "EI OO" -myyntiä.
   
  Herales Oy:n toimittama ketjuraportointi toimii hyvin ja antaa nopeasti tiedon myymälän toiminnasta ketjun, myymälän ja myyjien johtamista varten. Muutoksia ohjelmaan saadaan tehtyä nopeasti, koska toiveet voidaan kertoa suoraan ohjelman tekijöille eikä välissä ole turhaa byrokratiaa. Tämän takia ohjelmistokehitys on myös kustannustehokasta.

 • Batpower Oy | Ilkka Loikas, aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi

  Moni voisi ottaa oppia teistä!

  Tutustu Herales -ratkaisuihin toimittajille

  Muutos on ainoa pysyvä olotila.

  › Joustavuus, muutosten hyväksyminen ja niiden maaliin saattaminen sovitussa aikataulussa. Moni voisi ottaa oppia teistä!

 • Tekniset, Tornio | Erkki Tallgren, yrittäjä

  Tuen saatavuus pienemmissäkin asioissa on tärkeää.

  Yleensä yrittäjä tietää kaiken "omista" laitteistaan ja ohjelmistaan. Välillä kuitenkin tulee eteen poikkeustilanteita, joihin ei löydy omaa ratkaisua.

  Tutustu Herales Tukipalveluihin

  Tällaisia tilanteita on tullut vastaan useita ja valitettavan usein myös sama tilanne toistuu. Ja kun oma muisti pätkii, niin apuhan on yhtä lähellä kuin lähin puhelin. Esimerkiksi olen vuosittain pyytänyt apua laskujen käsin kuittaukseen, kun maksuja on tehty muilla välineillä kuin Profixilla. Kun en muista kuinka toimia, niin Herales -tuki on vääntänyt rautalangasta minulle toimintaohjeet ja aina on onnistunut. Tukea varmasti hymyilyttää kun soitan joka vuosi samasta asiasta, mutta palvelutasoon se ei ole vaikuttanut.

 • Ravintolamestarit Oy | Erkka Isotalo

  Herales säästää tonnin edestä vuoromestarin työaikaa

  Otimme ravintolaamme käyttöön ToimittajaHubin tärkeimpien juomatoimittajien osalta. Aikaisemmin tekemättömien töiden pinoon hautautuneet saapumiskirjaukset alkoivat kirjautua järjestelmään automaattisesti.

  Tutustu ToimittajaHubiin

  Nyt voimme luottaa, että järjestelmässä on aina ajantasainen tieto varastotilanteesta sekä oikeat hinnat. Myös inventointiin tarvittava aika lyheni dramaattisesti. Ennen virheellisen saldon syytä lähdettiin etsimään kuormakirjojen syöttövirheistä. Nyt virheitä ei juurikaan ole, eikä paperisiin kuormakirjoihin tarvitse kajota lainkaan.

 • Veikon Kone Oy | Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö

  Verkkokaupan tuoteylläpidon säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa

  Heraleksen tuotehallinta automatisoi verkkokauppamme tuoteylläpidon. Automatisointi säästää kymmeniä tuhansia vuodessa, kun tiedot saadaan päivittymään automaattisesti toimittajan järjestelmästä verkkokaupan järjestelmään.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Verkkokaupan 20.000 tuotteen tuoteylläpito onnistuu Herales Tuote -tuotehallinnan avulla lähes automaattisesti. Säästöt tuoteylläpidossa ovat kymmeniä tuhansia euroja vuodessa.

  Samoin Heraleksen tilausten välitysjärjestelmän avulla toimittajilta saatavat sähköiset tilaukset vähentävät tallennustyöaikaa verkkokaupassa ja jokaisessa 50 myymälässä vähintään tunnin päivässä. Varovastikin arvioiden työaikaa säästyy ketjussa yli 13.000 tuntia vuodessa.

 • Suomen Megamyyntiareenat Oy | Satu Karonen, myymäläesimies

  Heraleksen palvelu on asiakaslähtöistä ja reagointi nopeaa

  Herales Ketjunohjausjärjestelmän avulla saamme selkeät, helposti luettavat raportit, joiden avulla myös tavarantoimittajamme pystyvät seuraamaan myyntejään ja tekemään tarvittavia täydennyksiä.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Heraleksen palvelu on asiakaslähtöistä ja reagointi nopeaa. Haastavatkin ongelmat ja tilanteet on saatu selvitettyä kohtuullisessa ajassa.

  Meidän kassajärjestelmämme poikkeaa tavanomaisen kaupan järjestelmästä, joten raportoinnin laatiminen on vaatinut monen tahon toimivaa yhteistyötä. Järjestelmää on myös räätälöity matkan varrella vastaamaan muuttuvia tarpeitamme.

 • Tukku-Immonen Oy | Vesa Rautio, projektipäällikkö

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa

  Yhteistyö Herales Oy:n kanssa on sujunut jouhevasti ensimmäisestä messutapaamisesta lähtien. Heraleksen järjestelmällinen yhteydenpito ja sujuva tiedonkulku projektin alusta alkaen loi luotettavan ja avoimen ilmapiirin sekä teki mahdolliseksi toimia hallitusti kaikissa tilanteissa.

  Tutustu ToimittajaHubiin

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide-ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa.  Nopea reagointi ylläpito- ja tukipyyntöihin on jatkunut myös projektin valmistumisen jälkeen.

  Herales Oy osoitti kiitettävää kykyä joustavaan toimintaan, kun jouduimme aikaistamaan aikataulua sekä tarvitsimme lisäksi uuden toiminnon, jota ei ollut tiedossa projektin alkuperäistä aikataulua laadittaessa. Lisätyöstä huolimatta Herales toteutti projektin täsmällisesti aikataulussa.

  ToimittajaHub on toiminut moitteettomasti sekä helpottanut ja nopeuttanut päivittäistä toimintaa. Se on myös mahdollistanut tavaran toimitukset vaativalle asiakasryhmälle toivotussa toimitusaikataulussa.

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut säästävät kuukausittain satoja työtunteja"

  Ilkka Seppälä
  M-Itsenäiset kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Herales-tuki ei ole jättänyt pulaan kertaakaan lähes yhdeksän vuoden yhteistyömme aikana"

  Jyrki ja Marja Mäntynen, yrittäjät
  Tekniset , TV – Kone Mäntynen Oy, Rauma

  Lue lisää

 • "Erityistä kiitosta saa palvelun helppokäyttöisyys sekä Heraleksen väen palvelualttius"

  Mika Aro, toimitusjohtaja
  Expert ASA Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!