Sisältöön sitemap
HeralesHub

HeralesHub on  innovatiivinen integraatioratkaisu tietojen välittämiseen tavarantoimittajien ja kauppiaiden välillä. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin, myymälöihin tai ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

Tutustu palveluun
Herales Ketjunohjaus

Yhdistä tuotetietojen ylläpito, tilaaminen ja raportointi keskitetyksi toiminnoksi koko ketjun tasolle. Moninkertainen syöttötyö myymälöissä siirtyy historiaan ja yhteistyö tavarantoimittajien kanssa on ketterämpää. Ostaminen, valikoiman hallinta, hinnoittelu ja varaston optimointi helpottuvat. Ketjuraportointi on korvaamaton työkalu liiketoiminnan ohjaamiseen.

Tutustu palveluun
HeralesMobiili

HeralesMobiili on monipuolinen mobiilityökalupakki myymälän, ravintolan tai tavarantoimittajan päivittäisiin rutiineihin. HeralesMobiili -tuoteperhe sisältää työkalut tilaamiseen, inventointiin, hintalappujen tulostukseen ja tuotetietojen hakuun. HeralesMobiili on älypuhelimessa toimiva työkalu, jolla on helppoa ja edullista tehostaa päivittäisten tehtävien hoitoa.

Tutustu palveluun
Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

M-Ketju
HeralesMobiili itsenäisti M-Ketjun tilausprosessin
M-ketju tehosti tilausprosessiaan HeralesMobiili-sovelluksen avulla.
Lue lisää
Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle