Sisältöön sitemap
HeralesHub

HeralesHub on  innovatiivinen integraatioratkaisu tietojen välittämiseen tavarantoimittajien ja kauppiaiden välillä. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin, myymälöihin tai ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

Tutustu palveluun
Herales Ketjunohjaus

Yhdistä tuotetietojen ylläpito, tilaaminen ja raportointi keskitetyksi toiminnoksi koko ketjun tasolle. Moninkertainen syöttötyö myymälöissä siirtyy historiaan ja yhteistyö tavarantoimittajien kanssa on ketterämpää. Ostaminen, valikoiman hallinta, hinnoittelu ja varaston optimointi helpottuvat. Ketjuraportointi on korvaamaton työkalu liiketoiminnan ohjaamiseen.

Tutustu palveluun
HeralesMobiili

Monipuolinen mobiilityökalu kaupan rutiineihin. HeralesMobiilin osasovelluksista on nyt valmiina Tuote -moduuli ja pian tulossa mm. moduulit tilaamiseen ja inventointiin. Tuote on myyjän kännykässä toimiva työkalu, joka tuo hyllyjen väliin tuotteen yksityiskohtaiset tiedot, tuotevaihtoehdot, osto- ja myyntihinnat, varastot, kampanjat jne. Hae tuotetiedot helposti skannaamalla viivakoodi tai älykkään tuotehaun avulla ja voit palvella asiakkaita ketterästi.

Tutustu palveluun
Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaitamme

J&J Lakkapää Oy
Oli yllätys kuinka joustava ja helppolukuinen raportointi Heraleksella on
Kotimainen rautakauppaketju Lakkapää arvostaa Herales Raportoinnin käytettävyyttä.
Lue lisää
Pet Ravintolat Oy
Herales tietää mitä on asiakaslähtöisyys
Pet Ravintolat Oy on säästänyt merkittävästi työaikaa ottaessaan HeralesHubin käyttöön.
Lue lisää
CMB Ravintolat Oy
Kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä ja toimintamme on noussut ns. nextille levelille
Ravintolaketju CMB Ravintolat on kehittänyt toimintaansa HeralesHubin avulla.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle