Sisältöön sitemap

Sähköistä tiedonvälitys asiakkaittesi ja yrityksesi välillä

Tavarantoimittajille sujuva kommunikaatio ja reagointikyky asiakkaan tarpeisiin ovat menestyksen avaimia. Sähköinen tuotetietojen välitys parantaa tuotenäkyvyyttä ja myyntiä. Sähköiset tilaus- ja toimitussanomat taas tehostavat toimitusten käsittelyä ja parantavat asiakaspalvelua.

HeralesHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö tavarantoimittajille ja heidän asiakkailleen. Tilaus- ja toimitussanomat välittyvät sähköisesti järjestelmien välillä. Kirjaustyön määrä vähenee huomattavasti kaikilla osapuolilla. Ajansäästön lisäksi etuna on tiedonvälityksen luotettavuus, kun inhimilliset kirjausvirheet vähenevät.

Tutustu HeralesHubiin
Kustannustehokas ratkaisu

Yhden liittymän hinnalla saat yhteyden useisiin asiakkaisiisi

HeralesHubissa sinut voidaan yhdistää haluamaasi määrään myymälöitä, verkkokauppoja ja ravintoloita hetkessä ilman ohjelmointityötä. Suuri osa keskeisistä myymäläjärjestelmistä on jo kytketty HeralesHubiin ja teemme jatkuvasti uusia liittymiä myymälä- ja toimittajajärjestelmiin asiakkaittemme tarpeiden mukaan.

HeralesHub-palvelu toimii aikaisemmin rakennettujen rajapintojen rinnalla yhtä hyvin, kuin itsenäisenä ainoana integraatioratkaisuna. Käytämme sanomavälityksessä muun muassa EDI-sanomia. Vaikka jo käyttäisit liittymissä EDI-operaattoria, täydentää HeralesHub sähköiset yhteydet helposti uudelle tasolle mahdollistaen sanomanvälityksen myös pienemmille asiakkaillesi. Katso mitä järjestelmiä HeralesHubista jo löytyy.

Ota yhteyttä
Referenssit

Lue asiakkaittemme kokemuksia

Tukku-Immonen Oy
Yhteistyö on sujunut jouhevasti ensimmäisestä messutapaamisesta lähtien
Erilaisia mekaanisia ja elektronisia lukkoja, pienrautatavaroita sekä avaimenperiä maahantuova ja markkinoiva perheyritys Tukku-Immonen Oy käyttää HeralesHubia. Lue ratkaisun käyttöönotosta ja yhteistyöstä.
Lue lisää
W-Restaurants Oy
HeralesHub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!
W-Restaurants Oy:n ravintolaketjuun kuuluvat ravintolat käyttävät HeralesHubia yhteistyössä toimittajien kanssa.
Lue lisää
Bat.power Oy
Moni voisi ottaa oppia teistä!
Elektroniikan maahantuoja ja tukkujakelija Bat.Power Oy hyödyntää tavarantoimituksissaan ratkaisujamme.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle