Sisältöön sitemap

Automatisoi tavarantoimituksiin ja -tilauksiin liittyviä rutiineja

Myymäläjärjestelmän parissa käytetään runsaasti aikaa turhaan. Käsityöhön tuotetietoja ja kuormakirjoja syöttäen kuluu joka päivä merkittävä määrä arvokasta työaikaa. Ikävät työt tuppaavat kasaantumaan ja siirtymään ja kiireessä tulee virheitä. Niinpä myymäläjärjestelmästä saattaakin olla jo enemmän vaivaa, kuin luvattua hyötyä myymälän liiketoiminnalle.

HeralesHub automatisoi kuormakirjojen ja tilaussanomien siirron ja tuotetiedot päivittyvät sähköisesti myymäläjärjestelmään. Sinun tehtäväksesi jää kuitata ruudulta tavarantoimitukset hyväksytyiksi ja viimeistellä tai hyväksyä tuotetietojen muutokset. Aikaa vapautuu tärkeimpään: asiakaspalveluun ja myyntiin ja myymäläjärjestelmän tärkeät tiedot ovat aina oikein ja ajan tasalla.

Tutustu HeralesHubiin
sähköinen sanomanvälitys

HeralesHub siirtää tiedot automaattisesti ja luotettavasti

HeralesHub on sähköisen sanomanvälityksen ratkaisu, joka yhdistää myymälät tavarantoimittajiin. Käytämme muun muassa EDI-sanomia sanomavälityksestä. Palvelusta löytyvät jo valmiiksi tärkeimmät myymäläjärjestelmät ja yli 50 tavarantoimittajaa. Uusia järjestelmiä ja toimittajia kytketään jatkuvasti HeralesHubiin asiakkaiden tarpeiden myötä. Kun liityt kerran HeralesHubiin, on koko verkosto myymäläsi ulottuvilla. Katso, mitä käyttämistäsi järjestelmistä ja tavarantoimittajista jo löytyy HeralesHubista.

Katso tukut

Hyödynnä ajantasaisen varastosaldon tuomat hyödyt

HeralesHubista tuloutettujen tuotteiden ostohinnat ja kappalemäärät pysyvät automaattisesti ajan tasalla. Näin varaston seuranta on luotettavaa ja olet koko ajan selvillä varastosi tilanteesta. Kun varastotieto on kunnossa, on varastonkiertoa helppo tehostaa ja sinulla on halutessasi mahdollisuus automatisoida tuotetilauksia. Varaston kierron ollessa tehokkaampaa myymälän kannattavuus paranee. Hävikki vähenee, liikevaihto kasvaa ja kate paranee. Myös inventaarion tekeminen nopeutuu, kun varastosaldoihin voi luottaa.

Tuotteet perustuvat kassajärjestelmään automaattisesti toimittajan lähettämästä toimitustiedosta. Erityisen suuri hyöty tästä on uutta myymälää perustettaessa.

Varaa kartoitus
Referenssit

Lue tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksia

Veikon Kone Oy
Ketjuraportoinnin tuomat säästöt ovat merkittäviä
Kodintekniikkaketju Veikon Kone on automatisoinut verkkokauppansa tuoteylläpidon avullamme ja hyödyntää Herales Raportointia. Lue kokemukset myynnin näkökulmasta
Lue lisää
Euronics, KemiTornio
Tuen saatavuus pienemmissäkin asioissa on tärkeää
Euronics KemiTornion yrittäjä arvostaa Heraleksen palveluasennetta ja Tukipalvelua. Lue kokemukset.
Lue lisää
M-Ketju
Herales Ketjunohjauksen työkaluilla ajansäästöä!
Suomalainen kauppaketju M-ketju käyttää Herales Ketjunohjausta.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle