Sisältöön sitemap
Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö

Ketjuraportoinnin avulla Veikon Koneen myymälät ovat saaneet aikaan paljon työajallisia säästöjä. Raportointi antaa ajantasaisen tiedon toiminnasta, ja sen avulla helpotetaan koko ketjun, myymälöiden ja myyjien johtamista.

Heraleksen järjestelmän avulla myymälät säästävät paljon työaikaa, kun tiedot saadaan päivittymään automaattisesti toimittajan järjestelmästä kaupan järjestelmään.

Myymälöiden säästöt ovat moninkertaiset järjestelmän kustannuksiin verrattuna.

Myyjät voivat käyttää myyntityöhön sen ajan, joka ennen käytettiin järjestelmän ylläpitämiseen. Tiedot ovat ajan tasalla, myymälässä esilläolevien tuotteiden automaattitankkaus toimii ja myymälän myynti kasvaa, kun vältetään ”EI OO” -myyntiä.

Herales Oy:n toimittama ketjuraportointi toimii hyvin ja antaa nopeasti tiedon myymälän toiminnasta ketjun, myymälän ja myyjien johtamista varten. Muutoksia ohjelmaan saadaan tehtyä nopeasti, koska toiveet voidaan kertoa suoraan ohjelman tekijöille eikä välissä ole turhaa byrokratiaa. Tämän takia ohjelmistokehitys on myös kustannustehokasta.

Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

Kodintekniikkaketju Veikon Kone tunnetaan lähes joka puolella Suomea palvelusta, ammattitaidosta, laatutuotteista, kotimaisuudesta, oikeasta hinnasta ja pilkkeestä silmäkulmassa. Tutustu yritykseen.

Lue seuraavaksi

M-Ketju
HeralesMobiili itsenäisti M-Ketjun tilausprosessin
M-ketju tehosti tilausprosessiaan HeralesMobiili-sovelluksen avulla.
Lue lisää
Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle