Sisältöön sitemap

Verkkokaupassa jokainen manuaalisesti suoritettu toiminto syö tehoa ja tuottavuutta

Verkkokauppias – onko sinulla kivijalkaan liittyvä verkkokauppa, oma verkkokauppavarasto tai toteutatko verkkokauppasi suoratoimituspalveluna? HeralesHubin tarjoama automaatio luo sinulle kilpailuetua.

HeralesHub

Vie verkkokauppasi toimitus-, tilaus- ja tuotehallinta uudelle tasolle

HeralesHubin avulla tuote-, tilaus- ja toimitustiedot siirtyvät toimittajien ja verkkokauppasi järjestelmän välillä automaattisesti. Käytämme sanomavälityksessä muun muassa EDI-sanomia. Palvelussamme on mukana jo yli 50 tavarantoimittajaa ja lisäämme heitä palveluumme jatkuvasti asiakkaittemme tarpeen mukaan. Kun verkkokauppasi on liitetty HeralesHubiin, voidaan siihen yhdistää tarvittava määrä toimittajia hetkessä ilman ohjelmointityötä. Katso, mitä tavarantoimittajia jo löytyy HeralesHubista.

Katso tavarantoimittajat
Erinomainen suoratoimituspalveluun

Kiinnostaako Dropshipping?

Suoratoimituspalvelussa eli Dropshipping-toiminnassa verkkokauppiaalla ei ole ollenkaan omaa varastoa. Verkkokauppa myy suoraan toimittajan varastosta. Toimittaja lähettää verkkokauppaan tuotetiedot, tuotteiden varastosaldot ja hinnat sähköisillä sanomilla. Verkkokauppa-asiakas valitsee tilatessaan tuotteen toimituspaikan ja -tavan. Tilaus lähtee verkkokaupasta suoraan toimittajan toimitusjärjestelmään.

Toimittaja kerää tuotteet, paketoi ne ja lähettää asiakkaalle. Keräilystä muodostuu verkkokauppaan toimitussanoma, jossa on lähetyksen tiedot, sekä seurantakoodi. Verkkokauppajärjestelmässä voi lähetyksen seuranta olla toteutettu asiakkaalle esim. sähköpostitse tai online-seurantana.

Varaa kartoitus
Refenssit

Lue asiakkaittemme kokemukset

Veikon Kone Oy
Verkkokaupan tuotetietojen hallinnan säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa
Kodintekniikkaketju Veikon Kone on automatisoinut verkkokauppansa tuoteylläpidon avullamme.
Lue lisää
Tukku-Immonen Oy
Yhteistyö on sujunut jouhevasti ensimmäisestä messutapaamisesta lähtien
Erilaisia mekaanisia ja elektronisia lukkoja, pienrautatavaroita sekä avaimenperiä maahantuova ja markkinoiva perheyritys Tukku-Immonen Oy käyttää HeralesHubia. Lue ratkaisun käyttöönotosta ja yhteistyöstä.
Lue lisää
Euronics, TV-Kone Mäntynen Oy
Herales-tuki ei ole jättänyt pulaan kertaakaan
Euronics Rauman yrittäjät arvostavat Heraleksen palveluasennetta ja Tukipalvelua. Lue kokemukset.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle