Sisältöön sitemap
Janne Kouvo, toimitusjohtaja, Kotilaakso Oy

HeralesHub-palvelulla Kotilaakso Oy:n asiakkaiden tuote- ja varastohallinta oikeellistuu sekä hintaseuranta helpottuu ja varmentuu, kun sähköinen toimitussanoma hälyttää muuttuneista hinnoista. Lisäksi uudet tuotteet voi perustaa automaattisesti toimitussanomasta.

Kotilaakso Oy on hyödyntänyt monien vuosien ajan HeralesHub-palvelua tilausten vastaanottamiseen toimitusjärjestelmäämme sekä lähetesanomien lähettämiseen sieltä asiakkaillemme. HeralesHub ja sen pohjat ovat hyvin suunniteltuja, niin sitä on helppo laajentaa. Te olette löytäneet yrityksenä hyvän bisnesraon, jossa asiakkaanne pystyy välttämään operaattorivaihdoshaasteet ja toimintanne on luotettavalla pohjalla. Meille on etua, mitä nopeammin muutokset saadaan ratkottua, koska silloin se on kustannustehokasta.

Suurin hyöty HeralesHubin käyttöönotosta on ollut tilausten tulo sisäänpäin eli tilausten naputtelu on jäänyt pois. Rivejä on kuitenkin kymmeniä tuhansia, joita Heraleksen kautta kulkee. Sanomat meiltä eteenpäin tuovat taas lisäarvoa meidän asiakkaillemme. Meidän firman status paranee, kun voimme tuottaa tällaista palvelua asiakkaillemme. Meiltä lähtee asiakkaille lähetyslistat (toimitussanomat) sähköisessä muodossa eli päivitetty tilausvahvistus. Minusta on erittäin tärkeää, että tämän tekniikan edut tuodaan esille pienemmille, muutaman henkilön yrityksille, jotka tekevät kaiken itse. HeralesHubia käyttämällä he voisivat saada siihen arkeen enemmän tilaa muulle. Esimerkiksi tuotteiden hintaseuranta helpottuu ja varmentuu, kun toimitussanoma hälyttää muuttuneista hinnoista ja uudet tuotteet pystyy perustamaan automaattisesti eikä myymälänhoitajan tarvitse etsiä lähetyslistoja tuotteiden päivittämiseksi. Sähköisiä lähetyslistoja hyödynnettäessä on kaikki framilla. HeralesHubin käytössä suoria konkreettisia hyötyjä yhteistyöyrittäjille ovat oman työajan säästö, hintojen ja varastoarvojen oikeellisuus. Lisäksi jälleenmyyjän reagointi hintamuutoksiin helpottuu. 

Yhteistyö on toiminut hyvin Heraleksen kanssa ja se on ollut hyvin ihmiskeskeistä. Huomasin aikanaan, että meillä ja Heraleksella on yhteinen kieli. Alussa nimenomaan pienemmät kaupat halusivat lähteä kehittämään sanomien kulkua ja pyörän lähdettyä pyörimään vauhti on kiihtynyt ja yhteistyökumppaneita on tullut lisää. Käyttöönotto on sujunut meidän näkökulmasta tosi helposti ja kevyesti.  Meille on etu, että asiakasmäärän kasvattaminen tähän rinkiin ei ole vaatinut suuria ponnisteluja. Näille pienemmille kauppiaille, joita halutaan Suomessa jatkossakin ylläpitää, kaikki tämmöinen, joissa voidaan heidän kanssaan edullisemmilla kustannuksilla toimintaa kehittää, on plussaa. Näen, että kaikki tällainen hallinnollinen tuki voi auttaa löytämään tehokkuutta heidän toimintaan ja sitä kautta myös kilpailukykyä. 

Kotilaakso Oy on vuonna 1946 perustettu perheyhtiö, jossa olen työskennellyt vuodesta 1991 ja joka siirtyi minulle vuonna 2006. Kotilaaksolla on ollut vuosien varrella monenlaista liiketoimintaa vähittäiskaupasta lähtien. Tänä päivänä kaikki liiketoiminta kiteytyy Kotilaaksoon. Valmistamme ja maahantuomme edelleen harjoja ja siivousvälineitä. Historiasta on säilynyt mukana sisustustuotteita ja muita kodin käyttöesineitä sekä joka kodin remonttitarvikkeita. Tuoteryhminä ovat Aino kodin huoltamiseen, Taito pienrauta- ja maalaustuotteet miehisempänä tuoteryhmänä ja Valley ulko- ja sisäsisustustuoteryhmänä. 90 % liikevaihdosta tulee Suomesta ja loput aktiivisen kehittämisen alla olevan viennin kautta. Henkilöstöä on noin 15 henkilöä. Myyntikonttori sijaitsee Tampereella ja varasto- sekä tuotantotilat Akaalla. 

Tutustu HeralesHubiin

Kotilaakso tuntee suomalaisen kodin ja toimii kodintuotteiden hovihankkijana

Olemme jälleenmyyjiä palveleva, asiantunteva ja turvallinen kodintavaroiden toimittaja, joka tuntee suomalaisen kuluttajan maun ja tarpeet. Omien tuotemerkkiemme suunnittelun ja valmistuksen lisäksi teemme maahantuontia ja tukkukauppaa.

Lue seuraavaksi

M-Ketju
HeralesMobiili itsenäisti M-Ketjun tilausprosessin
M-ketju tehosti tilausprosessiaan HeralesMobiili-sovelluksen avulla.
Lue lisää
Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle