Sisältöön sitemap
Tiina Iivari, yrittäjä, K-Kauppa Lohiniva

HeralesHub-palvelun sähköiset kuormakirjat ovat helpottaneet ja nopeuttaneet aamurutiineja, ja hinnat ovat ajan tasalla ennen kaupan avaamista.

Heraleksen kanssa työskentely on alkanut hienosti. Ei sellaista asiaa, josta ei kehtaa soittaa ja kysyä. Ja jos ensimmäinen ei ole osannut vastata suoraan, on hän osannut hakea vastauksen (ei ole kaiken tietäviä ihmisiä, mutta se joka tietää, mistä vastauksen löytää on jo aika likellä).☺️

Heraleksen integrointi sujui hienosti, toki joitakin pieniä mutkia oli matkassa, mutta harva se muutos, joka onnistuu kertaheitolla (nämä mutkat johtuivat pääosin tavarantoimittajien tietojen päivityksistä yms.).

Heraleshubin käyttöönoton jälkeen kuormien ja hintojen tarkistus on nopeutunut. Pystyn tarkistamaan hinnat valmiiksi heti aamusta, ennen kuin kuorma on edes ehtinyt meille. Uudet hinnat ovat siis hyllyn reunassa ennen kuin ensimmäinen asiakas tulee kauppaan,  jolloin hinta ei muutu kesken päivän.

Heralesilla tuntuu olevan oikeita ihmisiä töissä.☺️

Tutustu HeralesHubiin

Yrityksemme työllistää itseni lisäksi 1,5 työntekijää (joista se puolikas on toinen osakas eli mieheni.) Olemme päivittäistavarakauppa Kittilän ja Rovaniemen rajalla. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat polttoaineet,  jonkin verran autotarvikkeita sekä ripaus rautakaupan tavaroita. Periaatteemme on, että asiakkaan ei tarvitsisi lähteä ihan kaikkea hakemaan isoista kaupoista kauempaa…

Lue seuraavaksi

M-Ketju
HeralesMobiili itsenäisti M-Ketjun tilausprosessin
M-ketju tehosti tilausprosessiaan HeralesMobiili-sovelluksen avulla.
Lue lisää
Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle