Sisältöön sitemap
Kim Strömberg, Head of Business Control, Scandic Hotels Oy

Scandic Hotels Oy on ottanut HeralesHub lähetesanomien välityksen käyttöön varastonhallinnan tehostamiseksi kaikissa 62 hotellissaan. Yhteistyössä Heralesin kanssa toteutettu projekti on parantanut varastonhallinnan toimintaa ja tehostanut hotellien tilaus- ja toimitusprosesseja. Käyttöönoton myötä Scandic Hotels Oy on saavuttanut merkittäviä hyötyjä, kuten automaattisesti päivittyvät varastojen arvot, edistäen näin hotellioperaatioiden sujuvuutta.

Scandic Hotels Oy on ottanut käyttöön HeralesHub -palvelun 62 hotelliinsa. Projektin tavoitteena Scandic Hotels Oy:llä oli saada toimiva ja yhdenmukainen varastonhallinta kaikkiin hotelleihin. Tärkeänä osana tätä projektia oli yhdenmukaistaa hotellien tilaus- ja toimitusprosessit. Jotta varastonhallinnan toiminta saatiin tehokkaaksi, avainasemassa oli tilattujen kuormien lähetetietojen välitys ja päivittyminen automaattisesti varastonhallintaan.

Projektissa Scandic Hotels Oy:n hotellijärjestelmä kytkettiin HeralesHub -palveluun ja toimittajien lähetesanomaliikenne avattiin asteittain kaikkiin hotelleihin onnistuneen pilottivaiheen jälkeen. Nyt kaikkien 62 hotellin varastot päivittyvät automaattisesti HeralesHub-palvelun välittämien lähetesanomien tiedoilla.

Yhteistyö Heraleksen kanssa on toiminut erinomaisesti. Heraleksen tiimillä on selkeä halu palvella asiakkaitaan proaktiivisesti, nopeasti ja ratkaisunhakuisesti. HeralesHub -palvelun käyttöönotto sujui asiakkaan näkökulmasta vaivatta ja mahdollisiin haasteisiin tartuttiin hyvin. Pilottijakson jälkeen roll out yli 60 hotelliin sujui selkeästi ja hallitusti. Käyttöönoton myötä olemme saaneet varastonhallintaamme merkittävästi lisää läpinäkyvyyttä ja uskomme palvelutuotteidemme kannattavuuden hallinnan paranevan kuluvan vuoden aikana. Selkein heti saavutettu hyöty ovat automaattisesti ajantasaiset varastojen arvot ilman manuaalista työtä hotellioperaatioissa.

Tutustu HeralesHubiin

Scandic-hotellit Suomessa ovat osa Scandic Hotel Groupia, Pohjoismaiden suurinta hotelliyritystä, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 58 000 hotellihuonetta. Suomessa Scandic operoi 62 hotellia Helsingistä Rovaniemelle Scandic- sekä Scandic Signature -tuotemerkeillä sekä kansainvälisiä brändejä Hilton Hotels & Resort, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo. Scandic on kestävän kehityksen edelläkävijä, joka integroi vastuullisuuden kaikkiin toimintoihinsa.

 

varastonhallinta varastosaldojen automatisointi

 

 

Lue seuraavaksi

Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Kotilaakso Oy
HeralesHub-palvelulla uusien asiakkaiden lisääminen on vaivatonta!
Kotilaakso Oy arvostaa asiakkaiden nopeaa ja vaivatonta lisäämistä HeralesHub-palveluun.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle