Kaupat ja ravintolat

Tilausten, toimitusten, sekä tuotetietojen syöttäminen kassajärjestelmään vie resursseja myynnistä ja asiakaspalvelusta. Heraleksen avulla vapautat aikaa olennaiseen.

Heraleksen avulla muutat myymälän/ravintolan ja toimittajien välisen tilaus–toimitusprosessin automatisoiduksi tietovirraksi.

Varmistamalla, että tilaus- ja toimitustiedot liikkuvat luotettavasti ja saumattomasti tehostat liiketoimintaasi ja parannat kannattavuutta.

Tuote-, tilaus-, toimitus- ja varastotietojen ajantasainen ylläpito vie paljon arvokasta työaikaa. Automaattinen tiedonsiirto vapauttaa työaikaasi ja tekee kassajärjestelmästäsi tehokkaamman ja luotettavan työkalun.


 1. Herales Hub yhdistää sinut ja tavarantoimittajat
  Siirry sähköiseen tiedonsiirtoon vaivattomasti. Liittyessäsi Herales Hubiin valitset tavarantoimittajat ja sanomat, joiden haluat siirtyvän kassajärjestelmääsi automaattisesti.

 2. Herales Hub säästää työaikaasi
  Tilausten ja tuotetietojen syöttäminen kassajärjestelmään vie aikaa. Herales Hubin avulla rutiinikirjaustyön määrä vähenee ja varastotiedot pysyvät ajan tasalla. Tämä mahdollistaa vaivattomamman inventaarion ja tarkemman liiketoiminnan seurannan.

 3. Herales Hub lisää kannattavuutta
  Heraleksen avulla otat kaiken irti kassajärjestelmästäsi. Sujuva sähköinen tiedonkulku mahdollistaa tuottavamman, tarkemman ja vaivattomamman ostamisen, hinnoittelun sekä varaston optimoinnin.

 • Ravintolamestarit Oy | Erkka Isotalo

  Herales säästää tonnin edestä vuoromestarin työaikaa

  Otimme ravintolaamme käyttöön Herales Hubin tärkeimpien juomatoimittajien osalta. Aikaisemmin tekemättömien töiden pinoon hautautuneet saapumiskirjaukset alkoivat kirjautua järjestelmään automaattisesti.

  Tutustu Herales Hub:iin

  Nyt voimme luottaa, että järjestelmässä on aina ajantasainen tieto varastotilanteesta sekä oikeat hinnat. Myös inventointiin tarvittava aika lyheni dramaattisesti. ennen virheellisen saldon syytä lähdettiin etsimään kuormakirjojen syöttövirheistä. Nyt virheitä ei juurikaan ole, eikä paperisiin kuormakirjoihin tarvitse kajota lainkaan.

Sovellukset

 • Herales Hub sanomanvälitys

  Herales Hub -sanomanvälitys on joustava palvelu tietojen välitykseen tavarantoimittajien ja myymälöiden välillä.

  Herales Hubin sanomanvälityksellä kytket kassajärjestelmäsi helposti haluamiisi tavarantoimittajiin tai toimittajajärjestelmäsi myymälöihin, verkkokauppoihin ja ravintoloihin.

  Lue lisää
 • Herales Tuote

  Herales Tuote on työkalu tuotetietojen hallintaan

  Herales Tuote täydentää Herales Hub -palvelun tuotetietojen välitystä. Herales Tuotteen avulla määrittelet säännöt tuotetiedon välittämiselle verkkokauppa- tai myymäläjärjestelmään.

  Lue lisää
 • Herales Raportointi

  Herales Raportointi on selkeä työkalu kaupanteon ohjaamiseen.

  Lue lisää
 • "Tuen saatavuus pienemmissäkin asioissa on tärkeää."

  Erkki Tallgren, yrittäjä
  Tekniset, Tornio

  Lue lisää

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut säästävät kuukausittain satoja työtunteja"

  Ilkka Seppälä
  M-Itsenäiset kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut ovat tärkeä tekijä M-Ketjun menestykseen"

  Veli-Matti Sirkiä
  M Itsenäiset Kauppiaat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!