Kaupat ja ravintolat

Tilausten, toimitusten, sekä tuotetietojen syöttäminen kassajärjestelmään vie resursseja myynnistä ja asiakaspalvelusta. Heraleksen avulla vapautat aikaa olennaiseen.

Heraleksen avulla muutat myymälän/ravintolan ja toimittajien välisen tilaus–toimitusprosessin automatisoiduksi tietovirraksi.

Varmistamalla, että tilaus- ja toimitustiedot liikkuvat luotettavasti ja saumattomasti tehostat liiketoimintaasi ja parannat kannattavuutta.

Tuote-, tilaus-, toimitus- ja varastotietojen ajantasainen ylläpito vie paljon arvokasta työaikaa. Automaattinen tiedonsiirto vapauttaa työaikaasi ja tekee kassajärjestelmästäsi tehokkaamman ja luotettavan työkalun.


 1. Herales yhdistää sinut ja tavarantoimittajat
  Siirry sähköiseen tiedonsiirtoon vaivattomasti. Liittyessäsi ToimittajaHubiin valitset tavarantoimittajat ja sanomat, joiden haluat siirtyvän kassajärjestelmääsi automaattisesti.

 2. Herales säästää työaikaasi
  Tilausten ja tuotetietojen syöttäminen kassajärjestelmään vie aikaa. ToimittajaHubin avulla rutiinikirjaustyön määrä vähenee ja varastotiedot pysyvät ajan tasalla. Sähköinen sanomanvälitys mahdollistaa vaivattomamman inventaarion ja tarkemman liiketoiminnan seurannan.

 3. Herales lisää kannattavuutta
  Heraleksen avulla otat kaiken irti kassajärjestelmästäsi. Sujuva sähköinen tiedonkulku mahdollistaa tuottavamman, tarkemman ja vaivattomamman ostamisen, hinnoittelun sekä varaston optimoinnin.

 • Ravintolamestarit Oy | Erkka Isotalo

  Herales säästää tonnin edestä vuoromestarin työaikaa

  Otimme ravintolaamme käyttöön ToimittajaHubin tärkeimpien juomatoimittajien osalta. Aikaisemmin tekemättömien töiden pinoon hautautuneet saapumiskirjaukset alkoivat kirjautua järjestelmään automaattisesti.

  Tutustu ToimittajaHubiin

  Nyt voimme luottaa, että järjestelmässä on aina ajantasainen tieto varastotilanteesta sekä oikeat hinnat. Myös inventointiin tarvittava aika lyheni dramaattisesti. Ennen virheellisen saldon syytä lähdettiin etsimään kuormakirjojen syöttövirheistä. Nyt virheitä ei juurikaan ole, eikä paperisiin kuormakirjoihin tarvitse kajota lainkaan.

Sovellukset

 • ToimittajaHub

  ToimittajaHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

  Lue lisää
 • Herales Raportointi

  Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

  Herales Raportointi on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • Herales Tuotehallinta

  Herales Tuotehallinta on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ja valikoimien ylläpidon työkalu.

  Herales Tuotehallinnalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

  Lue lisää
 • Herales Tilaushallinta

  Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Lue lisää
 • Herales Tukipalvelut

  Herales Tukipalvelut täydentää Herales Ketjunohjauksen palvelukokonaisuuden. Me näemme palvelun yhdistelmänä mukautuvia sovelluksia, liittymä- ja ylläpitoratkaisuja, käytön tukea sekä aineistojen luotettavuuden valvontaa.

  Lue lisää
 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut säästävät kuukausittain satoja työtunteja"

  Ilkka Seppälä
  M-Itsenäiset kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Herales säästää tonnin edestä vuoromestarin työaikaa"

  Erkka Isotalo
  Ravintolamestarit Oy

  Lue lisää

 • "Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa"

  Vesa Rautio, projektipäällikkö
  Tukku-Immonen Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!