Sisältöön sitemap
Petra Granqvist, Ravintoloitsija

HeralesHub-palvelu on mullistanut Pet Ravintola Oy:n tapaa hoitaa varastonseurantaa ja integroida tavarantoimitukset suoraan kassajärjestelmään, tuoden tehokkuutta ja kustannussäästöjä päivittäiseen toimintaan. Yhteistyö Heraleksen kanssa on osoittautunut hedelmälliseksi, tarjoten helppokäyttöisen alustan, joka vastaa täsmällisesti pienyrityksen tarpeisiin.

Yrityksessämme on vahva tunne siitä, että Herales aidosti ymmärtää ja haluaa kehittää järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Heraleksen kanssa yhteistyö on ollut helppoa. Uuteen järjestelmään siirryttäessä saimme hyvän perehdytyksen käyttöominaisuuksista. Heralekselta on nopeasti reagoitu, mikäli ongelmia on ilmennyt.

Tavarantoimitukset on saatu joustavasti tuloutettua HeralesHubista kassajärjestelmäämme. Yrityksemme kannalta eri tavarantoimittajat on saatu helposti ja kattavasti HeralesHubin piiriin. HeralesHub säästää huomattavasti työaikaa, kun päivittäinen ja kuukausittainen käsinkirjaaminen on jäänyt pois toimivan järjestelmän myötä. Pienyritykselle tämä on erittäin kustannustehokas ratkaisu.

Tutustu HeralesHubiin

Pet Ravintolat Oy on vuonna 2004 perustettu ravintola-alan yritys, jonka juuret ovat Kuopiossa. Ravintolaketjuun kuuluu neljä ravintolaa.

               Uunisaari logo

Lue seuraavaksi

M-Ketju
HeralesMobiili itsenäisti M-Ketjun tilausprosessin
M-ketju tehosti tilausprosessiaan HeralesMobiili-sovelluksen avulla.
Lue lisää
Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle