Sisältöön sitemap

HeralesMobiili-tuoteperhe helpottaa arjen rutiineissa ja antaa tärkeää apua kaupantekoon. Samalla avautuu portti sähköisiin yhteyksiin tavarantoimittajien ja myymälän välille.

Kauppiaan ja ravintoloitsijan modernit HeralesMobiili-sovellukset on suunniteltu kaikenkokoisille yrityksille. HeralesMobiili-sovellukset voidaan asentaa Android- tai iOS -matkapuhelimiin tai erillisiin keruupäätteisiin. Puhelimen kanssa voidaan käyttää myös Bluetooth-kytkettävää laserlukijaa.

HeralesMobiili Tilaus tekee tilaamisesta helppoa. Skannaat tilattavien tuotteiden viivakoodit ja tilaus lähtee sähköisesti halutulle tavarantoimittajalle. Sovellus toimii joko irrallaan kassajärjestelmästä hyödyntäen tavarantoimittajien tuotetietoja, tai perinteisempään tapaan kassajärjestelmääsi liitettynä.

HeralesMobiili Inventointi muuttaa puhelimen skannaavaksi inventointilaitteeksi. Inventaarion tekeminen on nopeaa ja joustavaa – myös yksittäiset saldojen korjaukset sujuvat helposti. Tiedot välittyvät kassajärjestelmääsi inventoinnin päätteeksi.

HeralesMobiili Etiketti skannaa kätevästi tuotteet, joille haluat tilata uudet hintalaput. Tilaus voidaan välittää joko kassajärjestelmääsi, tai ulkopuoliseen tulostuspalveluun.

HeralesMobiili Tuote helpottaa myyntityötä tuomalla tuotteiden ominaisuus-, hinta- ja saldotiedot suoraan myyjän puhelimeen. Tuotetietojen haku tapahtuu helposti skannaamalla viivakoodi tai käyttämällä älykästä tuotehakua.

Tutustu HeralesMobiili -tuoteperheeseen
Villen Kauppa
Suosittelemme Heralesta yhteistyökumppaniksi jo pelkästään asiakaspalvelun ja joustavuuden takia
HeralesHub on tuonut Villen Kaupalle työaikasäästöjä ja lisännyt kannattavuutta hinnoittelun seurannan parannuttua.
Lue lisää
Nord1Market
Yhteistyö Herales Oy:n kanssa on ollut sujuvaa ja vaivatonta alusta alkaen
HeralesHub on vähentänyt merkittävästi Näätämössä sijaitsevan Nord1Marketin kuormakirjatietojen kirjaustyön määrää.
Lue lisää
Oy Fondis Ab
Olemme hyvin tyytyväisiä Herales-ratkaisuun ja suosittelemme järjestelmää myös muille!
Oy Fondis Ab on saavuttanut merkittäviä työaikasäätöjä ottamalla käyttöön HeralesHub-palvelun.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle