Sisältöön sitemap

Toimittajalta suoraan kassajärjestelmään välitetyt sähköiset lähetesanomat helpottavat merkittävästi kuormien tulouttamiseen liittyviä arkirutiineja. Tilaus-toimitusketjun automatisointi tuo useita hyötyjä sekä toimittajille että myymälöille. Erityisesti myymälät ja ravintolat hyötyvät kuormakirjatietojen välityksen automatisoinnista.

Sähköisten lähetesanomien edut:

  • Reaaliaikainen päivitys: Sähköisten lähetysanomien avulla tiedot voidaan päivittää reaaliaikaisesti kassajärjestelmään. Tämä mahdollistaa nopean ja ajantasaisen näkymän myynnistä, varastoista sekä muista liiketoiminnan näkökohdista.
  • Tehokkuus: Vastaanotettu lähetesanoma vähentää 80 % rutiinikirjaustyön määrää, koska tiedot kirjautuvat suoraan sähköiseltä sanomalta kassajärjestelmään. Uudet tuotteet perustuvat automaattisesti kassajärjestelmään lähetesanomalta, jolloin ne saadaan nopeasti myyntiin.
  • Tarkkuus: Automaattinen tiedonsiirto vähentää kirjausvirheiden määrää merkittävästi, verrattuna käsin tehtyyn kuormakirjojen tuloutukseen. Näin varmistutaan, että kassajärjestelmän varastotietoihin voidaan aina luottaa. Luotettava ja ajantasainen varastotilanne mahdollistaa tuotevalikoiman optimoinnin, jolloin hävikki vähenee, liikevaihto kasvaa ja kate paranee.
  • Hintojen muutokset: Tuotteiden ostohinnat päivittyvät automaattisesti lähetesanomilta suoraan kassajärjestelmään. Ostohintojen muutokset ovat välittömästi nähtävissä kassajärjestelmässä ja myyntihintoihin voidaan reagoida heti. Tämä varmistaa, että katteet eivät pääse pienenemään kauppiaan tietämättä.
  • Inventointi ja hävikin hallinta: Inventaarioerojen määrä vähenee merkittävästi, koska automaattisesti sanomilta kirjatuissa tuloutustiedoissa ei ole virheitä. Kirjausvirheiden puuttuessa hävikin seuranta on luotettavaa.
  • Raportointi: Sähköiset lähetesanomat mahdollistavat tarkemman raportoinnin. Myymälä voi hyödyntää luotettavaa tietoja myynnistä, varastoista ja muista liiketoiminnan näkökohdista, jotka auttavat päätöksenteossa ja strategiasuunnittelussa.
  • Kustannustehokkuus: Vaikka sähköisten lähetesanomien käyttöön siirtyminen voi vaatia investointeja, pitkällä aikavälillä se säästää kustannuksia, kun manuaalisesta työstä ja syöttö virheistä aiheutuvat kustannukset vähenevät.

Sähköiset lähetesanomat ovat pitkään olleet vain suurten myymäläketjujen käytössä korkeiden perustamiskustannusten vuoksi. HeralesHub tuo nyt sähköiset lähetesanomat kaikenkokoisten myymälöiden ja ravintoloiden saataville kustannustehokkaasti.

Tutustu HeralesHubiin

Automatisoidut lähetesanomat vähentävät merkittävästi myymälöiden sekä ravintoloiden tulouttamisen arkirutiineja ja varaston seurannan luotettavuus kassajärjestelmissä paranee 

 

Lue seuraavaksi

05/05/2024
Ajankohtaista HeralesHub Verkkokaupat
Dropshipping: Verkkokauppaliiketoiminnan kasvun vauhdittaja
Lue lisää
05/02/2024
Ajankohtaista HeralesHub Verkkokaupat
Sähköiset toimittajaliittymät: Avain verkkokaupan menestykseen
Lue lisää
06/01/2024
Ajankohtaista HeralesHub Ketjut Myymälät Ravintolat Tavarantoimittajat
Mikä on EDI? Osa 3.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle