Sisältöön sitemap
Ville Pirtinaho, kauppias

Heraleksen kanssa yhteistyö on lähtenyt liikkeelle helposti. Jo ensimmäisestä kontaktista lähtien olemme saaneet hyvää palvelua ja meille on saatu rakennettua juuri meitä palveleva toiminnot. Aina kun olemme tarvineet opastusta olemme sitä saaneet oli kyseessä laskutus tai järjestelmäongelma. Ovat jopa saaneet meille säästöjä omista palveluistaan seuraamalla tapahtumarivien määriä ja räätälöimälle meidän tarpeiden mukaiset veloitukset.

HeralesHub ratkaisut ovat olleet käyttäjäystävällisiä ja emme edes huomaa sen olemassaoloa, mikä on hyvä. Meidän ei tarvitse tehdä mitään lisätöitä vaan järjestelmä on aukottomasti saatu integroitua kassa- ja varastonhallintajärjestelmäämme.

HeralesHubin konkreettisempana hyötynä meille on tuotteiden siirtyminen suoraan kaupan varastosaldoille ja hinnoittelun tarkistaminen. HeralesHubin ansiosta olemme pystyneet nopeasti huomaamaan tavarantoimittajien virheet sekä jakson uutuudet. Tuotteet perustuvat heti kassaan ja hinnoittelu tapahtuu vaivattomasti. HeralesHubin ansiosta saamme selkeitä työtuntisäästöjä sekä kannattavuutta oikeiden hinnotteluiden johdosta.

Suosittelemme Heralesta yhteistyökumppaniksi jo pelkästään asiakaspalvelun ja joustavuuden takia.

Tutustu HeralesHubiin

Villen Kauppa on syntynyt rakkaudesta ruokaan ja kotiseutuun. Olemme ylpeästi Ylöjärveläinen, yksityinen ruokakauppa, joka yhdistää vanhan ajan palvelun sekä nykyaikaiset puitteet maaseudun makuihin ja tämän päivän tarpeisiin. Valikoimamme käsittää yli 10000 tuotetta ja valikoimat vaihtuu sesonkien mukaan.

Villen Kauppa
Suosittelemme Heralesta yhteistyökumppaniksi jo pelkästään asiakaspalvelun ja joustavuuden takia
HeralesHub on tuonut Villen Kaupalle työaikasäästöjä ja lisännyt kannattavuutta hinnoittelun seurannan parannuttua.
Lue lisää
Nord1Market
Yhteistyö Herales Oy:n kanssa on ollut sujuvaa ja vaivatonta alusta alkaen
HeralesHub on vähentänyt merkittävästi Näätämössä sijaitsevan Nord1Marketin kuormakirjatietojen kirjaustyön määrää.
Lue lisää
Oy Fondis Ab
Olemme hyvin tyytyväisiä Herales-ratkaisuun ja suosittelemme järjestelmää myös muille!
Oy Fondis Ab on saavuttanut merkittäviä työaikasäätöjä ottamalla käyttöön HeralesHub-palvelun.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle