Sisältöön sitemap
Ville Pirtinaho, kauppias

Villen Kauppa on erittäine tyytyväinen, kun HeralesHub-palvelun sähköisillä kuormakirjoilla tuotteet siirtyvät suoraan varastosaldoille, jakson uutuudet perustuvat heti kassaan ja tuotteiden hintaseuranta on ajan tasalla.

Heraleksen kanssa yhteistyö on lähtenyt liikkeelle helposti. Jo ensimmäisestä kontaktista lähtien olemme saaneet hyvää palvelua ja meille on saatu rakennettua juuri meitä palveleva toiminnot. Aina kun olemme tarvineet opastusta olemme sitä saaneet oli kyseessä laskutus tai järjestelmäongelma. Ovat jopa saaneet meille säästöjä omista palveluistaan seuraamalla tapahtumarivien määriä ja räätälöimälle meidän tarpeiden mukaiset veloitukset.

HeralesHub ratkaisut ovat olleet käyttäjäystävällisiä ja emme edes huomaa sen olemassaoloa, mikä on hyvä. Meidän ei tarvitse tehdä mitään lisätöitä vaan järjestelmä on aukottomasti saatu integroitua kassa- ja varastonhallintajärjestelmäämme.

HeralesHubin konkreettisempana hyötynä meille on tuotteiden siirtyminen suoraan kaupan varastosaldoille ja hinnoittelun tarkistaminen. HeralesHubin ansiosta olemme pystyneet nopeasti huomaamaan tavarantoimittajien virheet sekä jakson uutuudet. Tuotteet perustuvat heti kassaan ja hinnoittelu tapahtuu vaivattomasti. HeralesHubin ansiosta saamme selkeitä työtuntisäästöjä sekä kannattavuutta oikeiden hinnotteluiden johdosta.

Suosittelemme Heralesta yhteistyökumppaniksi jo pelkästään asiakaspalvelun ja joustavuuden takia.

Tutustu HeralesHubiin

Villen Kauppa on syntynyt rakkaudesta ruokaan ja kotiseutuun. Olemme ylpeästi Ylöjärveläinen, yksityinen ruokakauppa, joka yhdistää vanhan ajan palvelun sekä nykyaikaiset puitteet maaseudun makuihin ja tämän päivän tarpeisiin. Valikoimamme käsittää yli 10000 tuotetta ja valikoimat vaihtuu sesonkien mukaan.

M-Ketju
HeralesMobiili itsenäisti M-Ketjun tilausprosessin
M-ketju tehosti tilausprosessiaan HeralesMobiili-sovelluksen avulla.
Lue lisää
Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle