Sisältöön sitemap
Susanna Tuohiniemi, Yrittäjä

Oy Fondis Ab on ottanut käyttöön HeralesHub-palvelun, joka on mullistanut yrityksen neljän eri ravintolan toimintatapoja. HeralesHub-palvelu yhdistää saumattomasti sähköisen kuormakirjan yrityksen kassajärjestelmään, mahdollistaen automaattisen kuormien vastaanoton ja vähentäen virheitä toimituksissa. Tämä edistää tehokasta varastoseurantaa ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä, parantaen näin ravintoloiden päivittäistä toimintaa.

Oy Fondis Ab on yksityinen perheyritys joka koostuu neljästä ravintolasta Vaasassa. Ruokaravintola Brasserie & Bar Fondis, karaoke- ja seurusteluravintola Tørst Company, yökerho Fontanaclub sekä kesäravintola Fondis Golf, joissa kaikissa on oma varasto ja varastoseuranta. Otimme käyttöön Herales integraation syksyllä 2021.

Koko projektin aikana yhteistyö toimi moitteettomasti ja yhteydenpito oli aktiivista, Heraleksesta varmistettiin, että kaikki toimii kuten pitää ja mahdollisiin kysymyksiin vastattiin nopeasti.

Herales integraatio omaan kassajärjestelmäämme on helpottanut arkeamme huomattavasti. Kuormat tulee automaattisesti kassajärjestelmään ja meidän tehtäväksi jää hyväksyä ne mikäli ei virheitä ole ollut itse toimituksessa. Tämä säästää huomattavasti työaikaa ja virheitä sattuu nykyään paljon vähemmän. Näin ollen varastoseurantamme on parantunut ja järjestelmä tuo kustannussäästöjä.

Olemme hyvin tyytyväisiä Herales-ratkaisuun ja suosittelemme järjestelmää myös muille.

Tutustu HeralesHubiin

Oy Fondis Ab on yksityinen perheyritys joka koostuu neljästä ravintolasta Vaasassa. Ruokaravintola Brasserie & Bar Fondis, karaoke- ja seurusteluravintola Tørst Company, yökerho Fontanaclub sekä kesäravintola Fondis Golf.

           

Lue seuraavaksi

M-Ketju
HeralesMobiili itsenäisti M-Ketjun tilausprosessin
M-ketju tehosti tilausprosessiaan HeralesMobiili-sovelluksen avulla.
Lue lisää
Scandic Hotels Oy
HeralesHub-palvelu tuo läpinäkyvyyttä varastonhallintaan!
Scandic Hotels Oy arvostaa Herales Oy:n proaktiivista palveluhalua.
Lue lisää
K-Kauppa Lohiniva
HeralesHub -palvelulla kuormien ja hintojen tarkistaminen nopeutuu!
HeralesHubia käyttäessä K-Kauppa Lohinivan tuotehinnat ovat asiakkaiden käytössä heti kaupan avauduttua.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Jätä viesti tai varaa aika tapaamiselle