Verkkokaupat

Verkkokaupassa jokainen manuaalisesti suoritettu toiminto syö tehoa ja tuottavuutta. Heraleksen avulla viet verkkokauppasi toimitus-, tilaus- ja tuotehallinnan uudelle tasolle.

Herales tuo potkua niin suureen kuin pieneen verkkokauppaan.

Herales Hubilla saat tavarantoimittajien ajantasaiset tuotetiedot, varastosaldot ja toimitussanomat suoraan verkkokauppajärjestelmääsi.

Heraleksen avulla verkkokauppasi tilaukset siirtyvät suoraan tavarantoimittajille ja toimittajien saldot verkkokauppajärjestelmään. Toteutat helposti tuoteryhmittelyn automaattiset muunnot ja verkkokauppaan lähetettävien tuotetietojen rajauksen. Herales Hub Plus mahdollistaa myös tuotetietojen viimeistelyn sekä suoratoimitukset toimittajan varastosta.


 1. Herales yhdistää verkkokauppajärjestelmäsi tavarantoimittajiin
  Liityttyäsi Herales Hubiin valitset ne tavarantoimittajat ja sanomat, joiden haluat siirtyvän järjestelmääsi sähköisesti. Verkkokauppasi tehokkuus kasvaa nykypäivän huipputasolle.

 2. Herales tehostaa tilauksia ja toimituksia
  Herales tuo käyttöösi kattavat työkalut tuotetietojen hallintaan ja tilaus-, toimitus- sekä saldotietojen sähköiseen siirtämiseen. Herales Hub Plus mahdollistaa automatisoidun sähköisen sanomaliikenteen, tietojen vaivattoman yhdistämisen sekä suoratoimitusominaisuudet, joiden avulla myymäsi tuotteet voivat kulkea asiakkaillesi suoraan tavarantoimittajilta.

 3. Herales tuo tuottoa verkkoliiketoimintaasi
  Heraleksen avulla otat kaiken irti verkkokaupastasi. Automatisoidut tuotetiedot ja tuotehallinta, saldot, tilaukset ja sujuva sähköinen tiedonkulku mahdollistavat verkkokaupan kilpailukyvylle välttämättömän laajan valikoiman sekä vaivattomamman liiketoiminnan.

 • Veikon Kone Oy | Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö

  Verkkokaupan tuoteylläpidon säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa

  Heraleksen tuotehallinta automatisoi verkkokauppamme tuoteylläpidon. Automatisointi säästää kymmeniä tuhansia vuodessa, kun tiedot saadaan päivittymään automaattisesti toimittajan järjestelmästä verkkokaupan järjestelmään.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Verkkokaupan 20.000 tuotteen tuoteylläpito onnistuu Herales Tuote Plussan avulla lähes automaattisesti. Säästö tuoteylläpidossa ovat kymmeniä tuhansia euroja vuodessa.

  Samoin Heralesin tilausten välitysjärjestelmän avulla toimittajilta saatavat sähköiset tilaukset vähentävät tallennustyöaikaa verkkokaupassa ja jokaisessa 50 myymälässä vähintään tunnin päivässä. Varovastikin arvioiden työaikaa säästyy ketjussa yli 13.000 tuntia vuodessa.

Suuret verkkokaupat

 • Herales Hub Plus sanomanvälitys

  Herales Hub Plus -sanomanvälitys on yksilöitävä sanomanvälityspalvelu myymälöille, ketjuille, verkkokaupoille ja tavarantoimittajille.

  Herales Hub Plus -sanomanvälitys on Herales Plus -tuoteperheen ydin. Se kytkee yhteen tavarantoimittajat ja myymäläjärjestelmät sekä mahdollistaa tehokkaan sähköisen tietoliikenteen.

  Lue lisää
 • Herales Tuote Plus tuotehallinta

  Herales Tuote Plus -tuotehallinta on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ylläpidon työkalu.

  Herales Tuote Plus -tuotehallinnalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

  Lue lisää
 • Herales Tilaus Plus tilaushallinta

  Herales Tilaus Plus -tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Lue lisää
 • Herales Raportointi Plus

  Herales Raportointi Plus on  helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

  Herales Raportointi Plus on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää

Pienet verkkokaupat

 • Herales Tuote

  Herales Tuote on työkalu tuotetietojen hallintaan

  Herales Tuote täydentää Herales Hub -palvelun tuotetietojen välitystä. Herales Tuotteen avulla määrittelet säännöt tuotetiedon välittämiselle verkkokauppa- tai myymäläjärjestelmään.

  Lue lisää
 • Herales Hub sanomanvälitys

  Herales Hub -sanomanvälitys on joustava palvelu tietojen välitykseen tavarantoimittajien ja myymälöiden välillä.

  Herales Hubin sanomanvälityksellä kytket kassajärjestelmäsi helposti haluamiisi tavarantoimittajiin tai toimittajajärjestelmäsi myymälöihin, verkkokauppoihin ja ravintoloihin.

  Lue lisää
 • "Herales tietää mitä on asiakaslähtöisyys"

  Petra Granqvist, Ravintoloitsija
  Pet Ravintolat Oy

  Lue lisää

 • "Herales-tuki ei ole jättänyt pulaan kertaakaan lähes yhdeksän vuoden yhteistyömme aikana"

  Jyrki ja Marja Mäntynen, yrittäjät
  Tekniset , TV – Kone Mäntynen Oy, Rauma

  Lue lisää

 • "Herales Hub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!"

  Jouni Olkkonen, Head Sommelier
  BW-Restaurants Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!