Verkkokaupat

Verkkokaupassa jokainen manuaalisesti suoritettu toiminto syö tehoa ja tuottavuutta. Heraleksen avulla viet verkkokauppasi toimitus-, tilaus- ja tuotehallinnan uudelle tasolle.

Herales tuo potkua niin suureen kuin pieneen verkkokauppaan.

ToimittajaHubilla saat tavarantoimittajien ajantasaiset tuotetiedot, varastosaldot ja toimitussanomat suoraan verkkokauppajärjestelmääsi.

Heraleksen avulla verkkokauppasi tilaukset siirtyvät suoraan tavarantoimittajille ja toimittajien saldot verkkokauppajärjestelmään. Toteutat helposti tuoteryhmittelyn automaattiset muunnot ja verkkokauppaan lähetettävien tuotetietojen rajauksen. Herales Ketjunohjaus mahdollistaa myös tuotetietojen viimeistelyn sekä suoratoimitukset toimittajan varastosta.


 1. Herales yhdistää verkkokauppajärjestelmäsi tavarantoimittajiin
  Liityttyäsi ToimittajaHubiin valitset ne tavarantoimittajat ja sanomat, joiden haluat siirtyvän järjestelmääsi sähköisesti. Verkkokauppasi tehokkuus kasvaa nykypäivän huipputasolle.

 2. Herales tehostaa tilauksia ja toimituksia
  Herales tuo käyttöösi kattavat työkalut tuotetietojen hallintaan ja tilaus-, toimitus- sekä saldotietojen sähköiseen siirtämiseen. Automatisoitu sähköinen sanomaliikenne, joka on suunniteltu tukemaan suoratoimituksia, mahdollistaa myymiesi tuotteitten kulkemisen asiakkaillesi suoraan tavarantoimittajan varastosta.

 3. Herales tuo tuottoa verkkoliiketoimintaasi
  Heraleksen avulla otat kaiken irti verkkokaupastasi. Automatisoidut tuotetiedot ja tuotehallinta, saldot, tilaukset ja sujuva sähköinen tiedonkulku mahdollistavat verkkokaupan kilpailukyvylle välttämättömän laajan valikoiman sekä vaivattomamman liiketoiminnan.

 • Veikon Kone Oy | Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö

  Verkkokaupan tuoteylläpidon säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa

  Heraleksen tuotehallinta automatisoi verkkokauppamme tuoteylläpidon. Automatisointi säästää kymmeniä tuhansia vuodessa, kun tiedot saadaan päivittymään automaattisesti toimittajan järjestelmästä verkkokaupan järjestelmään.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Verkkokaupan 20.000 tuotteen tuoteylläpito onnistuu Herales Tuote -tuotehallinnan avulla lähes automaattisesti. Säästöt tuoteylläpidossa ovat kymmeniä tuhansia euroja vuodessa.

  Samoin Heraleksen tilausten välitysjärjestelmän avulla toimittajilta saatavat sähköiset tilaukset vähentävät tallennustyöaikaa verkkokaupassa ja jokaisessa 50 myymälässä vähintään tunnin päivässä. Varovastikin arvioiden työaikaa säästyy ketjussa yli 13.000 tuntia vuodessa.

Sovellukset

 • Herales Tuotehallinta

  Herales Tuotehallinta on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ja valikoimien ylläpidon työkalu.

  Herales Tuotehallinnalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

  Lue lisää
 • Herales Tilaushallinta

  Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Lue lisää
 • Herales Raportointi

  Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

  Herales Raportointi on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • ToimittajaHub

  ToimittajaHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

  Lue lisää
 • "Herales-tuki ei ole jättänyt pulaan kertaakaan lähes yhdeksän vuoden yhteistyömme aikana"

  Jyrki ja Marja Mäntynen, yrittäjät
  Tekniset , TV – Kone Mäntynen Oy, Rauma

  Lue lisää

 • "Moni voisi ottaa oppia teistä!"

  Ilkka Loikas, aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi
  Batpower Oy

  Lue lisää

 • "Tuen saatavuus pienemmissäkin asioissa on tärkeää."

  Erkki Tallgren, yrittäjä
  Tekniset, Tornio

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!