Herales Tilaushallinta

icon

Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen sekä tilausten ja toimitusten seurantaan. Tilaushallinta keskustelee toimittaja- ja myymäläjärjestelmien kanssa Herales Ketjunohjauksen liittymien välityksellä.

Herales Tilaushallinnassa siirtyvät tilaus-, tilausvahvistus- ja toimitustiedot sähköisesti tavarantoimittajien, ketjun ja myymäläjärjestelmien välillä. Herales Tilaushallinnassa syntyneet tilaukset muodostavat automaattisesti myyntitilaukset tavarantoimittajille. Monimyymälätilaukset käsitellään isoina, ennakoitavina kokonaisuuksina. Ostotilaukset syntyvät automaattisesti myymäläjärjestelmään. Myymälässä riittää saapumiskuittaus tavaran saapuessa.

Herales Tilaushallinta on osa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin yksilöitävää Herales Ketjunohjaus -tuoteperhettä. Tilaushallinnan pakettiratkaisumme soveltuu sellaisenaan usealle eri toimialalle ja monenlaisiin käyttötarpeisiin. Tarvittaessa käyttöliittymät, käsittelysäännöt ja käyttäjän työtä helpottavat apuohjelmat yksilöidään liiketoimintaasi sopiviksi.

Keskitetty tilaaminen

Keskitetty tilaaminen kokoaa usean myymälän tilaukset helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Myymälöiden tilausmäärät hienosäädetään ketjun alustamaan tilauspohjaan ja tilaus lähtee toimittajalle ketjun tilauksena.

Suuremmat kertatilaukset helpottavat yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa. Keskitetty tilaaminen ja sähköinen sanomanvälitys parantavat tiedon luotettavuutta ja vähentävät työtä sekä ketjun, myymälän, että toimittajan päässä.

Automaattitilaus

Automaattitilaus synnyttää tilauksia perustuen joustavasti määritettäviin myynti-, saldo- ja tilauseräparametreihin. Järjestelmä voidaan säätää ennakoimaan kysynnän muutoksia myynnin, tuotteiden elinkaaren, sesongin vaiheen ja hyllytilanteen perusteella. Tietojen perusteella Automaattitilaus ehdottaa oikeaa tilausmäärää seuraavalle tilauskaudelle.  Herales Tilaushallinnassa on työkalut myös yksittäisten tilausten tekemiseen ja täydentämiseen. Tilaamisen parametrit ovat järjestelmässä valmiina ja sääntöjä voidaan hienosäätää ja lisätä yksilöllisten toiveittesi mukaan.

Tankkaus toimittajan palveluna

Herales Tilaushallinta voidaan avata myös tavarantoimittajan käyttöön. Toimittajalle annetaan näkyvyys omien tuotteiden saldo- ja myyntitietoihin myymälöissä. Tämä mahdollistaa valikoimien ja tuotteiden hyllymäärien täydennyksen kauppiaan puolesta käymättä fyysisesti myymälässä.

Herales Tilaushallinta

Hyödyt

 1. Tilausliikenteen automatisointi
   
 2. Varastotiedot ajan tasalle
   
 3. Eroon moninkertaisesta syöttötyöstä
   
 4. Ehdottaa aina oikean kokoista tilauserää seuraavalle tilaukselle
   
 5. Suuremmat kertatilaukset
   
 6. Aina sopiva määrä tarviketavaraa hyllyssä

 

Käyttökohteita mm.

 1. Ketjut ja monimyymäläyritykset
   
 2. Monen myymäläjärjestelmän ketjut
   
 3. Tankkaustoiminta – tavarantoimittaja hoitaa tilaamisen myymälöihin
   
 4. Oman keskusvaraston ja ulkoisten toimittajien yhdistelmät

VARAA ILMAINEN ESITTELY

 • "Vain hyvää sanottavaa yhteistyöstä Heraleksen kanssa"

  Aarno Hartikainen, toimitusjohtaja
  SKJ Systems Ltd Oy

  Lue lisää

 • "Herales-tiimistä voi aistia ammattitaidon, ammattiylpeyden sekä vahvan palveluasenteen"

  Tampere
  Jarmo Lääkäri

  Lue lisää

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut ovat tärkeä tekijä M-Ketjun menestykseen"

  Veli-Matti Sirkiä
  M Itsenäiset Kauppiaat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!