Tavarantoimittajat

Tavarantoimittajille sujuva kommunikaatio ja reagointikyky asiakkaan tarpeisiin ovat menestyksen avaimia. Sähköinen tuotetietojen välitys parantaa tuotenäkyvyyttä ja myyntiä. Sähköiset tilaus- ja toimitussanomat taas tehostavat toimitusten käsittelyä ja parantavat asiakaspalvelua.

ToimittajaHub on myymälät, verkkokaupat ja tavarantoimittajat yhdistävä ratkaisu, joka rakentaa sujuvat kommunikaatioväylät eri toimijoiden välille

ToimittajaHubia käyttää jo mittava määrä tavarantoimittajia ja kauppiaita, verkoston kasvaessa koko ajan. Valitsemalla työkaluksesi Heraleksen, helpotat rutiinitöitäsi sekä takaat sujuvan palvelutarjonnan asiakkaillesi.

Herales tuo tavarantoimittajille suorat sähköiset yhteydet asiakkaiden myymäläjärjestelmiin. Kattavat toimittajaraportointi- ja automaattisen tilaamisen työkalumme tarjoavat näkymän tuotteittesi varastosaldoihin ja ulosmyyntitietoihin mahdollistaen hyllyjen täyttöpalvelut kauppiaan puolesta.


 1. Herales yhdistää sinut asiakkaisiisi
  Kun liityt ToimittajaHubiin saat sujuvan sähköisen yhteyden asiakkaittesi myymälä- ja tilausjärjestelmiin. ToimittajaHub -toimittajana voit hyödyntää myymälöiden tilaussanomat ja tarjota sähköiset toimitussanomat kenelle tahansa ToimittajaHubin kauppiaille.

 2. Herales tarjoaa uuden mahdollisuuden palvella kauppiaita
  Herales Ketjunohjaus tarjoaa tavarantoimittajalle suoran näkymän myymälöiden tuotemyyntitietoihin ja varastosaldoihin sekä tilaamisen työkalut. Voit sopia asiakasketjusi myymälöiden etätankkauksesta Herales Ketjunohjauksen työkaluilla, eli ottaa vastataksesi asiakkaan hyllyjen täytöstä, palvellen asiakkaitasi paremmin, nopeammin ja kattavammin.

 3. Herales tuo luotettavuutta ja täsmällisyyttä
  Heraleksen avulla varmistat, että toimitussanomat, tilaukset ja tuotetiedot päätyvät perille nopeasti, luotettavasti, automatisoidusti ja täydellisenä. Herales yhdistää sinun ja asiakkaittesi järjestelmät keskustelemaan keskenään, tehostaen myyntiäsi ja liiketoimintaasi.

 • Tukku-Immonen Oy | Vesa Rautio, projektipäällikkö

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa

  Yhteistyö Herales Oy:n kanssa on sujunut jouhevasti ensimmäisestä messutapaamisesta lähtien. Heraleksen järjestelmällinen yhteydenpito ja sujuva tiedonkulku projektin alusta alkaen loi luotettavan ja avoimen ilmapiirin sekä teki mahdolliseksi toimia hallitusti kaikissa tilanteissa.

  Tutustu ToimittajaHubiin

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide-ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa.  Nopea reagointi ylläpito- ja tukipyyntöihin on jatkunut myös projektin valmistumisen jälkeen.

  Herales Oy osoitti kiitettävää kykyä joustavaan toimintaan, kun jouduimme aikaistamaan aikataulua sekä tarvitsimme lisäksi uuden toiminnon, jota ei ollut tiedossa projektin alkuperäistä aikataulua laadittaessa. Lisätyöstä huolimatta Herales toteutti projektin täsmällisesti aikataulussa.

  ToimittajaHub on toiminut moitteettomasti sekä helpottanut ja nopeuttanut päivittäistä toimintaa. Se on myös mahdollistanut tavaran toimitukset vaativalle asiakasryhmälle toivotussa toimitusaikataulussa.

Sovellukset

 • Herales Raportointi

  Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin. Raportteihin saadaan käyttöoikeuksien avulla näkymät, joissa tavarantoimittaja pääsee näkemään omien tuotteittensa tiedot, mm. tavaroiden ulosmyynnistä.

  Herales Raportointi on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • Herales Tilaushallinta

  Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Käyttöoikeudet ovat säädettävissä siten, että tavarantoimittaja voi etähallita omien tuotteittensa tilaamista, eli tarjota kauppiaalle tankkauspalvelun.

  Lue lisää
 • ToimittajaHub

  ToimittajaHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

  Lue lisää
 • "Moni voisi ottaa oppia teistä!"

  Ilkka Loikas, aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi
  Batpower Oy

  Lue lisää

 • "ToimittajaHub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!"

  Jouni Olkkonen, Head Sommelier
  BW-Restaurants Oy

  Lue lisää

 • "Kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä ja toimintamme on noussut ns "nextille levelille""

  Maarit Karjalainen, Ravintolatoimenjohtaja
  CMB Ravintolat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!