Tavarantoimittajat

Tavarantoimittajille sujuva kommunikaatio ja reagointikyky asiakkaan tarpeisiin ovat menestyksen avaimia. Sähköinen tuotetietojen välitys parantaa tuotenäkyvyyttä ja myyntiä. Sähköiset tilaus- ja toimitussanomat taas tehostavat toimitusten käsittelyä ja parantavat asiakaspalvelua.

Herales Hub on myymälät, verkkokaupat ja tavarantoimittajat yhdistävä ratkaisu, joka rakentaa sujuvat kommunikaatioväylät eri toimijoiden välille

Herales Hubia käyttää jo mittava määrä tavarantoimittajia ja kauppiaita, verkoston kasvaessa koko ajan. Valitsemalla työkaluksesi Heraleksen, helpotat rutiinitöitäsi sekä takaat sujuvan palvelutarjonnan asiakkaillesi.

Herales tuo tavarantoimittajille suorat sähköiset yhteydet asiakkaiden myymäläjärjestelmiin. Kattavat toimittajaraportointi- ja automaattisen tilaamisen työkalumme tarjoavat näkymän tuotteittesi varastosaldoihin ja ulosmyyntitietoihin mahdollistaen hyllyjen täyttöpalvelut kauppiaan puolesta.


 1. Herales yhdistää sinut asiakkaisiisi
  Kun liityt Herales Hubiin saat sujuvan sähköisen yhteyden asiakkaidesi myymälä- ja tilausjärjestelmiin. Hub-toimittajana voit hyödyntää myymälöiden tilaussanomat ja tarjota sähköiset toimitussanomat kenelle tahansa Herales Hubin kauppiaille.

 2. Herales Toimitus Plus tarjoaa uuden mahdollisuuden palvella kauppiaita
  Herales tarjoaa suoran näkymän asiakkaidesi tuotemyyntitietoihin ja varastosaldoihin sekä tilaamisen työkalut. Herales Toimitus Plussan avulla voit ottaa vastataksesi asiakkaan hyllyjen täytöstä, palvellen asiakkaitasi paremmin, nopeammin ja kattavammin.

 3. Herales tuo luotettavuutta ja täsmällisyyttä
  Heraleksen avulla varmistat, että toimitussanomat, tilaukset ja tuotetiedot päätyvät perille nopeasti, luotettavasti, automatisoidusti ja täydellisenä. Herales yhdistää sinun ja asiakkaidesi järjestelmät keskustelemaan keskenään, tehostaen myyntiäsi ja liiketoimintaasi.

 • Tukku-Immonen Oy | Vesa Rautio, projektipäällikkö

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa

  Yhteistyö Herales Oy:n kanssa on sujunut jouhevasti ensimmäisestä messutapaamisesta lähtien. Heraleksen järjestelmällinen yhteydenpito ja sujuva tiedonkulku projektin alusta alkaen loi luotettavan ja avoimen ilmapiirin sekä teki mahdolliseksi toimia hallitusti kaikissa tilanteissa.

  Tutustu Herales Hub:iin

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide-ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa.  Nopea reagointi ylläpito- ja tukipyyntöihin on jatkunut myös projektin valmistumisen jälkeen.

  Herales Oy osoitti kiitettävää kykyä joustavaan toimintaan kun jouduimme aikaistamaan aikataulua sekä tarvitsimme lisäksi uuden toiminnon jota ei ollut tiedossa projektin alkuperäistä aikataulua laadittaessa. Lisätyöstä huolimatta Herales toteutti projektin täsmällisesti aikataulussa.

  Herales ToimittajaHub on toiminut moitteettomasti sekä helpottanut ja nopeuttanut päivittäistä toimintaa. Se on myös mahdollistanut tavaran toimitukset vaativalle asiakasryhmälle toivotussa toimitusaikataulussa.

Sovellukset

 • Herales Hub Plus sanomanvälitys

  Herales Hub Plus -sanomanvälitys on yksilöitävä sanomanvälityspalvelu myymälöille, ketjuille, verkkokaupoille ja tavarantoimittajille.

  Herales Hub Plus -sanomanvälitys on Herales Plus -tuoteperheen ydin. Se kytkee yhteen tavarantoimittajat ja myymäläjärjestelmät sekä mahdollistaa tehokkaan sähköisen tietoliikenteen.

  Lue lisää
 • Herales Raportointi Plus

  Herales Raportointi Plus on  helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

  Herales Raportointi Plus on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • "Herales säästää tonnin edestä vuoromestarin työaikaa"

  Erkka Isotalo
  Ravintolamestarit Oy

  Lue lisää

 • "Herales Hub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!"

  Jouni Olkkonen, Head Sommelier
  BW-Restaurants Oy

  Lue lisää

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut ovat tärkeä tekijä M-Ketjun menestykseen"

  Veli-Matti Sirkiä
  M Itsenäiset Kauppiaat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!