Tavarantoimittajat

Tavarantoimittajille sujuva kommunikaatio ja reagointikyky asiakkaan tarpeisiin ovat menestyksen avaimia. Sähköinen tuotetietojen välitys parantaa tuotenäkyvyyttä ja myyntiä. Sähköiset tilaus- ja toimitussanomat taas tehostavat toimitusten käsittelyä ja parantavat asiakaspalvelua.

Kytkeydy yhdellä liittymällä useisiin asiakkaisiin

Toimittaja, kytkeydy HeralesHubiin ja integroidut yhdellä uudella liittymällä niin moneen myymälään, ravintolaan tai verkkokauppaan kuin haluat. HeralesHub palvelu toimii aikaisemmin rakennettujen rajapintojen rinnalla yhtä hyvin, kuin itsenäisenä ainoana integraatioratkaisuna. Vaikka jo käyttäisit liittymissä edi-operaattoria, täydentää HeralesHub sähköiset yhteydet helposti uudelle tasolle mahdollistaen sanomanvälityksen myös pienemmille asiakkaillesi.

HeralesHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö tavarantoimittajille ja heidän asiakkailleen. Tilaus- ja toimitussanomat välittyvät sähköisesti järjestelmän sisällä. Kirjaustyön määrä vähenee huomattavasti kaikilla osapuolilla. Ajansäästön lisäksi etuna on tiedonvälityksen luotettavuus, kun inhimilliset kirjausvirheet vähenevät.

Ajan lisäksi säästyy rahaa: yhden liittymän hinnalla saat yhteyden useisiin asiakkaisiisi.

Kytkeydy HeralesHubiin ja valitse haluamasi myymälät

HeralesHubissa sinut voidaan yhdistää haluamaasi määrään myymälöitä hetkessä ilman ohjelmointityötä. Suuri osa keskeisistä myymäläjärjestelmistä on jo kytketty HeralesHubiin ja teemme jatkuvasti uusia liittymiä myymälä- ja toimittajajärjestelmiin asiakkaidemme tarpeiden muukaan.

VARAA ILMAINEN KARTOITUS

          

 

Vähemmän rutiinityötä

HeralesHub -sanomanvälitys tuo tilaussanomat automaattisesti järjestelmääsi säästäen syöttötyötä ja vähentäen virheitä. Sekä toimittajan että myymälän päässä säästytään turhalta tietojen syöttämistyöltä, mikä samalla poistaa inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Parempaa palvelua

HeralesHub -sanomanvälityksen avulla voit tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua: kun sähköinen toimitussanomien välitys säästää myymälän, ravintolan sekä verkkokaupan työaikaa, se lisää kiinnostavuuttasi yhteistyökumppanina.

VARAA ILMAINEN KARTOITUS

 • Tukku-Immonen Oy | Vesa Rautio, projektipäällikkö

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa

  Yhteistyö Herales Oy:n kanssa on sujunut jouhevasti ensimmäisestä messutapaamisesta lähtien. Heraleksen järjestelmällinen yhteydenpito ja sujuva tiedonkulku projektin alusta alkaen loi luotettavan ja avoimen ilmapiirin sekä teki mahdolliseksi toimia hallitusti kaikissa tilanteissa.

  Tutustu ToimittajaHubiin

  Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide-ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa.  Nopea reagointi ylläpito- ja tukipyyntöihin on jatkunut myös projektin valmistumisen jälkeen.

  Herales Oy osoitti kiitettävää kykyä joustavaan toimintaan, kun jouduimme aikaistamaan aikataulua sekä tarvitsimme lisäksi uuden toiminnon, jota ei ollut tiedossa projektin alkuperäistä aikataulua laadittaessa. Lisätyöstä huolimatta Herales toteutti projektin täsmällisesti aikataulussa.

  ToimittajaHub on toiminut moitteettomasti sekä helpottanut ja nopeuttanut päivittäistä toimintaa. Se on myös mahdollistanut tavaran toimitukset vaativalle asiakasryhmälle toivotussa toimitusaikataulussa.

Sovellukset

 • Herales Raportointi

  Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin. Raportteihin saadaan käyttöoikeuksien avulla näkymät, joissa tavarantoimittaja pääsee näkemään omien tuotteittensa tiedot, mm. tavaroiden ulosmyynnistä.

  Herales Raportointi on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • Herales Tilaushallinta

  Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Käyttöoikeudet ovat säädettävissä siten, että tavarantoimittaja voi etähallita omien tuotteittensa tilaamista, eli tarjota kauppiaalle tankkauspalvelun.

  Lue lisää
 • ToimittajaHub

  ToimittajaHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

  Lue lisää
 • "ToimittajaHub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!"

  Jouni Olkkonen, Head Sommelier
  BW-Restaurants Oy

  Lue lisää

 • "Myymälöiden säästöt ovat moninkertaiset järjestelmän kustannuksiin verrattuna"

  Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö
  Veikon Kone Oy

  Lue lisää

 • "Kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä ja toimintamme on noussut ns "nextille levelille""

  Maarit Karjalainen, Ravintolatoimenjohtaja
  CMB Ravintolat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!