Ketjut

Ketjuliiketoiminnassa tuotteiden ja tilausten hallinta ovat avain tehokkuuteen ja työajan säästämiseen. Herales tarjoaa ratkaisun tiedonkulun luotettavaan automatisointiin sekä työkalut niin keskitettyyn tilausten ja tuotteiden hallintaan kuin ketjuraportointiin.

Herales tuo tehokkuutta ja aidosti ymmärrettävää tietoa ketjun ohjaamiseen.

Avullamme yhdistät tuote- ja tilaustietojen ylläpidon ja tiedonsiirron keskitetyksi toiminnoksi koko ketjun tasolle. Moninkertainen syöttötyö myymälöissä siirtyy historiaan ja tavarantoimittajayhteistyö hyötyy ketjun kokoisista kokonaisuuksista.

Dataan porautuva, vertailukelpoinen ja havainnollinen Herales ketjuraportointi auttaa havaitsemaan avainasiat ja ohjaamaan kauppiaita oikeanlaisen tekemisen suuntaan.


 1. Herales yhdistää kassajärjestelmäsi tavarantoimittajiin
  Ratkaisuillamme automatisoit tiedonkulun ketjun myymälöiden ja tavarantoimittajien välillä. Myös silloin, kun ketjun myymälöissä on usean merkkisiä kassajärjestelmiä.

 2. Herales automatisoi aikaa vievät asiat
  Herales tuo tärkeät päivittyvät tiedot ketjun myymälöiden järjestelmiin automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Automaattitilaus pitää hyllyt kunnossa ilman käsityötä.

 3. Herales auttaa ketjunohjauksessa
  Herales kokoaa eri järjestelmien tiedot yhtenäiseksi ketjun ohjaamisen työkaluksi ja antaa selkeät selainraportoinnin välineet ketjulle ja kauppiaille.


Keskitetyt ja automatisoidut tilaukset, sujuva sähköinen tiedonkulku ja kattava tuotehallinta mahdollistavat tuottavamman, tarkemman ja vaivattomamman ostamisen, hinnoittelun ja varaston optimoinnin.

 • Suomen Megamyyntiareenat Oy | Satu Karonen, myymäläesimies

  Heraleksen palvelu on asiakaslähtöistä ja reagointi nopeaa

  Herales Ketjunohjausjärjestelmän avulla saamme selkeät, helposti luettavat raportit, joiden avulla myös tavarantoimittajamme pystyvät seuraamaan myyntejään ja tekemään tarvittavia täydennyksiä.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Heraleksen palvelu on asiakaslähtöistä ja reagointi nopeaa. Haastavatkin ongelmat ja tilanteet on saatu selvitettyä kohtuullisessa ajassa.

  Meidän kassajärjestelmämme poikkeaa tavanomaisen kaupan järjestelmästä, joten raportoinnin laatiminen on vaatinut monen tahon toimivaa yhteistyötä. Järjestelmää on myös räätälöity matkan varrella vastaamaan muuttuvia tarpeitamme.

Sovellukset

 • Herales Raportointi

  Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

  Herales Raportointi on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • Herales Tuotehallinta

  Herales Tuotehallinta on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ja valikoimien ylläpidon työkalu.

  Herales Tuotehallinnalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

  Lue lisää
 • Herales Tilaushallinta

  Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Lue lisää
 • Herales Tukipalvelut

  Herales Tukipalvelut täydentää Herales Ketjunohjauksen palvelukokonaisuuden. Me näemme palvelun yhdistelmänä mukautuvia sovelluksia, liittymä- ja ylläpitoratkaisuja, käytön tukea sekä aineistojen luotettavuuden valvontaa.

  Lue lisää
 • ToimittajaHub

  ToimittajaHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

  Lue lisää
 • "Verkkokaupan tuoteylläpidon säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa"

  Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö
  Veikon Kone Oy

  Lue lisää

 • "Moni voisi ottaa oppia teistä!"

  Ilkka Loikas, aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi
  Batpower Oy

  Lue lisää

 • "ToimittajaHub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!"

  Jouni Olkkonen, Head Sommelier
  BW-Restaurants Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!