Ketjut

Ketjuliiketoiminnassa tuotteiden ja tilausten hallinta ovat avain tehokkuuteen ja työajan säästämiseen. Herales tarjoaa ratkaisun tiedonkulun luotettavaan automatisointiin sekä räätälöitävät työkalut niin keskitettyyn tilausten ja tuotteiden hallintaan kuin ketjuraportointiin.

Herales tuo tehokkuutta ja aidosti ymmärrettävää tietoa ketjun ohjaamiseen.

Avullamme yhdistät tuote- ja tilaustietojen ylläpidon ja tiedonsiirron keskitetyksi toiminnoksi koko ketjun tasolle. Moninkertainen syöttötyö myymälöissä siirtyy historiaan ja tavarantoimittajayhteistyö hyötyy ketjun kokoisista kokonaisuuksista.

Ketjulle yksilöllisesti räätälöitävä Herales ketjuraportointi auttaa havaitsemaan avainasiat ja ohjaamaan kauppiaita oikeanlaisen tekemisen suuntaan.


 1. Herales yhdistää kassajärjestelmäsi tavarantoimittajiin
  Ratkaisuillamme automatisoit tiedonkulun ketjun myymälöiden ja tavarantoimittajien välillä. Myös silloin, kun ketjun myymälöissä on usean merkkisiä kassajärjestelmiä.

 2. Herales automatisoi aikaa vievät asiat
  Herales tuo tärkeät päivittyvät tiedot ketjun myymälöiden järjestelmiin automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Automaattitilaus pitää hyllyt kunnossa ilman käsityötä.

 3. Herales auttaa ketjunohjauksessa
  Herales kokoaa eri järjestelmien tiedot yhtenäiseksi ketjun ohjaamisen työkaluksi ja antaa selkeät selainraportoinnin välineet ketjulle ja kauppiaille.


Keskitetyt ja automatisoidut tilaukset, sujuva sähköinen tiedonkulku ja kattava tuotehallinta mahdollistavat tuottavamman, tarkemman ja vaivattomamman ostamisen, hinnoittelun ja varaston optimoinnin.

 • Suomen Megamyyntiareenat Oy | Satu Karonen, myymäläesimies

  Heraleksen palvelu on asiakaslähtöistä ja reagointi nopeaa

  Herales Ketjunohjausjärjestelmän avulla saamme selkeät, helposti luettavat raportit, joiden avulla myös tavarantoimittajamme pystyvät seuraamaan myyntejään ja tekemään tarvittavia täydennyksiä.

  Tutustu Herales Ketjunohjaukseen

  Heraleksen palvelu on asiakaslähtöistä ja reagointi nopeaa. Haastavatkin ongelmat ja tilanteet on saatu selvitettyä kohtuullisessa ajassa.

  Meidän kassajärjestelmämme poikkeaa tavanomaisen kaupan järjestelmästä, joten raportoinnin laatiminen on vaatinut monen tahon toimivaa yhteistyötä. Järjestelmää on myös räätälöity matkan varrella vastaamaan muuttuvia tarpeitamme.

Sovellukset

 • Herales Hub Plus sanomanvälitys

  Herales Hub Plus -sanomanvälitys on yksilöitävä sanomanvälityspalvelu myymälöille, ketjuille, verkkokaupoille ja tavarantoimittajille.

  Herales Hub Plus -sanomanvälitys on Herales Plus -tuoteperheen ydin. Se kytkee yhteen tavarantoimittajat ja myymäläjärjestelmät sekä mahdollistaa tehokkaan sähköisen tietoliikenteen.

  Lue lisää
 • Herales Raportointi Plus

  Herales Raportointi Plus on  helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

  Herales Raportointi Plus on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • Herales Tuote Plus tuotehallinta

  Herales Tuote Plus -tuotehallinta on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ylläpidon työkalu.

  Herales Tuote Plus -tuotehallinnalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

  Lue lisää
 • Herales Tilaus Plus tilaushallinta

  Herales Tilaus Plus -tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Lue lisää
 • "Verkkokaupan tuoteylläpidon säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa"

  Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö
  Veikon Kone Oy

  Lue lisää

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut ovat tärkeä tekijä M-Ketjun menestykseen"

  Veli-Matti Sirkiä
  M Itsenäiset Kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Herales Hub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!"

  Jouni Olkkonen, Head Sommelier
  BW-Restaurants Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!