ToimittajaHub

chart

ToimittajaHub -sanomanvälitys on joustava palvelu tietojen välitykseen tavarantoimittajien ja myymälöiden tai ravintoloiden välillä.

ToimittajaHub -sanomanvälityksen avulla kytket kassajärjestelmäsi helposti haluamiisi tavarantoimittajiin tai toimittajajärjestelmäsi myymälöihin, verkkokauppoihin ja ravintoloihin.

Sanomanvälitys siirtää valmiit tuotetiedot toimittajalta myymälään. Varastoon tulevan tavaraerän saapumistiedot kirjautuvat järjestelmääsi yhdellä napin painalluksella ja tavaran tilaustiedot siirtyvät automaattisesti toimittajalle verkkokaupoista ja myymälöistä.

Kaikenkokoisille myymälöille, ravintoloille ja tavarantoimittajille

ToimittajaHub -sanomanvälitys on ratkaisu myymäläketjuille, yksittäisille myymälöille, ravintoloille sekä verkkokauppaan.

ToimittajaHub -sanomanvälitys vähentää työn määrää ja kirjausvirheitä sekä pitää varastotiedot ja hinnat automaattisesti ajan tasalla. Myymälöiden ja ravintoloiden  yhdistäminen toimittajiin ToimittajaHubin sisällä on yhtä helppoa, kuin töpselin kytkeminen pistorasiaan.

ToimittajaHub -sanomanvälitykseen on kytketty runsaasti kauppiaita ja tärkeimpiä tavarantoimittajia, ToimittajaHub-yhteisön kasvaessa nopealla tahdilla. Jos kaikki haluamasi toimittajat tai myymälät eivät vielä ole TomittajaHubissa, on kytkentätiimimme nopeasti valmiina töihin.

Herales ToimittajaHub

Hyödyt kauppiaille


Kytkeydy ToimittajaHub-rajapintaan ja valitse haluamasi toimittajat

Myymälä tai ravintola voidaan yhdistää yhteen tai useampaan ToimittajaHub -toimittajaan hetkessä ilman ohjelmointityötä.

Vähemmän rutiinikirjaustyötä

ToimittajaHub -sanomanvälitys vähentää tuloutusten kirjaamiseen tarvittavaa aikaa merkittävästi. Uudet tuotteet perustuvat automaattisesti toimitussanomasta kassajärjestelmään. Aikaa vapautuu liiketoiminnan kannalta tärkeisiin tehtäviin.

Ajantasaiset varastotiedot

ToimittajaHubilla tuloutettujen tuotteiden ostohinnat ja kappalemäärät pysyvät automaattisesti ajan tasalla. Varaston seurannan luotettavuus paranee ja ajantasainen varastotilanne helpottaa optimointia sekä mahdollistaa tehokkaamman varaston kierron. Hävikki vähenee, liikevaihto kasvaa ja kate paranee.

Rikkaampaa tietoa

ToimittajaHub -sanomanvälitys välittää toimittajan tarjoaman rikastetun tuotetiedon suoraan verkkokauppaan. Valmis tuotetieto nopeuttaa uusien tuotteiden luomista ja mahdollistaa laajemman valikoiman.

 

Hyödyt tavarantoimittajille


Kytkeydy ToimittajaHub-rajapintaan ja valitse haluamasi myymälät

Toimittaja voidaan yhdistää yhteen tai useampaan ToimittajaHub -myymälään hetkessä ilman ohjelmointityötä.

Kytkeydy keskusliikkeiden myymäläjärjestelmiin

ToimittajaHub -sanomanvälitys on kätevä ratkaisu suurten keskusliikkeiden liittymävaatimusten täyttämiseen. Palvelun välityksellä sovitun valikoiman saatavuustiedot siirtyvät keskusliikkeen järjestelmään. Palvelu kattaa valikoiman saldotietojen lähettämisen, keskusliikkeen tilaussanomat sekä laskusanomat. Toimitusjärjestelmän ei tarvitse olla EDI -yhteensopiva, sillä ToimittajaHub huolehtii tarvittavista sanomamuunnoista.

Vähemmän rutiinityötä

ToimittajaHub -sanomanvälitys tuo tilaussanomat automaattisesti järjestelmääsi säästäen syöttötyötä ja vähentäen virheitä.

Parempaa palvelua

ToimittajaHub -sanomanvälityksen avulla voit tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua. Sähköinen sanomanvälitys säästää kauppiaan työaikaa ja lisää kiinnostavuuttasi yhteistyökumppanina.

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut säästävät kuukausittain satoja työtunteja"

  Ilkka Seppälä
  M-Itsenäiset kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Herales-tiimistä voi aistia ammattitaidon, ammattiylpeyden sekä vahvan palveluasenteen"

  Tampere
  Jarmo Lääkäri

  Lue lisää

 • "ToimittajaHub -palvelua voi hyvällä omallatunnolla sanoa erittäin kustannustehokkaaksi!"

  Jouni Olkkonen, Head Sommelier
  BW-Restaurants Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!