Herales Tilaus Plus

icon

Herales Tilaus Plus -tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen sekä tilausten ja toimitusten seurantaan.

Tilaushallinta keskustelee toimittaja- ja myymäläjärjestelmien kanssa Herales Hub Plus -liittymien välityksellä.

Herales Tilaus Plus -tilaushallinnassa siirtyvät tilaus-, tilausvahvistus- ja toimitustiedot sähköisesti tavarantoimittajien, ketjun ja myymäläjärjestelmien välillä. Herales Tilaus Plus -tilaushallinnassa syntyneet tilaukset muodostavat automaattisesti myyntitilaukset tavarantoimittajille. Monimyymälätilaukset käsitellään isoina, ennakoitavina kokonaisuuksina. Ostotilaukset syntyvät automaattisesti myymäläjärjestelmään. Myymälässä riittää saapumiskuittaus tavaran saapuessa.

Herales Tilaus Plus -tilaushallinta on osa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin yksilöitävää Herales Plus -tuoteperhettä. Sen käyttöliittymät, käsittelysäännöt ja käyttäjän työtä helpottavat apuohjelmat räätälöidään liiketoimintaasi sopiviksi ja jatkuvan yhteistyön kautta se kehittyy kehityksesi mukana.

Keskitetty tilaaminen

Keskitetty tilaaminen kokoaa usean myymälän tilaukset helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Myymälöiden tilausmäärät hienosäädetään ketjun alustamaan tilauspohjaan ja tilaus lähtee toimittajalle ketjun tilauksena.

Suuremmat kertatilaukset helpottavat yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa. Keskitetty tilaaminen ja sähköinen sanomanvälitys parantavat tiedon luotettavuutta ja vähentävät työtä sekä ketjun, myymälän, että toimittajan päässä.

Automaattitilaus

Automaattitilaus synnyttää tilauksia perustuen joustavasti määritettäviin myynti-, saldo- ja tilauseräparametreihin. Herales Tilaus Plussassa on työkalut myös yksittäisten tilausten tekemiseen ja täydentämiseen. Tilaamisen parametrit ovat järjestelmässä valmiina ja sääntöjä voidaan hienosäätää ja lisätä yksilöllisten toiveidesi mukaan.

Tankkaus toimittajan palveluna

Herales Tilaus Plus -tilaushallinta on mahdollista antaa myös tavarantoimittajan käyttöön. Käyttöoikeuksin määritellään toimittajalle oikeus vain omien tuotteiden saldo- ja myyntitietoihin.

Toimittajan on tämän jälkeen mahdollista huolehtia kauppiaan puolesta tavaran määrästä hyllyssä käymättä fyysisesti myymälässä.
 

Hyödyt

 1. Tilausliikenteen automatisointi

 2. Varastotiedot ajan tasalle

 3. Eroon moninkertaisesta syöttötyöstä

 4. Suuremmat kertatilaukset

 5. Aina sopiva määrä tarviketavaraa hyllyssä

Käyttökohteita mm.

 1. Ketjut ja monimyymäläyritykset

 2. Monen myymäläjärjestelmän ketjut

 3. Tankkaustoiminta – tavarantoimittaja hoitaa tilaamisen myymälöihin

 4. Oman keskusvaraston ja ulkoisten toimittajien yhdistelmät

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut säästävät kuukausittain satoja työtunteja"

  Ilkka Seppälä
  M-Itsenäiset kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Oli yllätys kuinka joustava ja helppolukuinen raportointi Heraleksella on"

  Jukka Lakkapää
  J&J Lakkapää Oy

  Lue lisää

 • "Herales-tuki ei ole jättänyt pulaan kertaakaan lähes yhdeksän vuoden yhteistyömme aikana"

  Jyrki ja Marja Mäntynen, yrittäjät
  Tekniset , TV – Kone Mäntynen Oy, Rauma

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!