Herales Hub

icon

Herales Hub -sanomanvälitys on joustava palvelu tietojen välitykseen tavarantoimittajien ja myymälöiden välillä.

Herales Hub -sanomanvälityksen avulla kytket kassajärjestelmäsi helposti haluamiisi tavarantoimittajiin tai toimittajajärjestelmäsi myymälöihin, verkkokauppoihin ja ravintoloihin.

Sanomanvälitys siirtää valmiit tuotetiedot toimittajalta myymälään. Varastoon tulevan tavaraerän saapumistiedot kirjautuvat järjestelmääsi yhdellä napin painalluksella ja tavaran tilaustiedot siirtyvät automaattisesti toimittajalle verkkokaupoista ja myymälöistä.

Kaikenkokoisille myymälöille ja tavarantoimittajille

Herales Hub -sanomanvälitys on ratkaisu myymäläketjuille, yksittäisille myymälöille, ravintoloille sekä verkkokauppaan.

Herales Hub -sanomanvälitys vähentää työn määrää ja kirjausvirheitä sekä pitää varastotiedot ja hinnat automaattisesti ajan tasalla. Myymälöiden yhdistäminen toimittajiin Herales Hubin sisällä on yhtä helppoa, kuin töpselin kytkeminen pistorasiaan.

Herales Hub -sanomanvälitykseen on kytketty runsaasti kauppiaita ja  tärkeimpiä tavarantoimittajia, Hub-yhteisön kasvaessa nopealla tahdilla. Jos kaikki haluamasi toimittajat tai myymälät eivät vielä ole Herales Hubissa, on kytkentätiimimme nopeasti valmiina töihin.

Herales Hub on avain muihin Herales-tuotteisiin

Kytkeydyttyäsi Herales Hub -sanomanvälitykseen voit ottaa käyttöön myös muita Herales-sovelluksia, kuten Herales Raportointi ja Herales Tuote.

Hyödyt kauppiaille


Kytkeydy Herales Hub-rajapintaan ja valitse haluamasi toimittajat

Myymälä voidaan yhdistää yhteen tai useampaan Hub -toimittajaan hetkessä ilman ohjelmointityötä.

Vähemmän rutiinikirjaustyötä

Herales Hub -sanomanvälitys vähentää tuloutusten kirjaamiseen tarvittavaa aikaa merkittävästi. Uudet tuotteet perustuvat automaattisesti toimitussanomasta kassajärjestelmään. Aikaa vapautuu liiketoiminnan kannalta tärkeisiin tehtäviin.

Ajantasaiset varastotiedot

Herales Hubilla tuloutettujen tuotteiden ostohinnat ja kappalemäärät pysyvät automaattisesti ajan tasalla. Varaston seurannan luotettavuus paranee ja ajantasainen varastotilanne helpottaa optimointia sekä mahdollistaa tehokkaamman varaston kierron. Hävikki vähenee, liikevaihto kasvaa ja kate paranee.

Rikkaampaa tietoa

Herales Hub -sanomanvälitys välittää toimittajan tarjoaman rikastetun tuotetiedon suoraan verkkokauppaan. Valmis tuotetieto nopeuttaa uusien tuotteiden luomista ja mahdollistaa laajemman valikoiman.
 

Hyödyt tavarantoimittajille


Kytkeydy Herales Hub rajapintaan ja valitse haluamasi myymälät

Toimittaja voidaan yhdistää yhteen tai useampaan Hub -myymälään hetkessä ilman ohjelmointityötä.

Kytkeydy keskusliikkeiden myymäläjärjestelmiin

Herales Hub -sanomanvälitys on kätevä ratkaisu suurten keskusliikkeiden liittymävaatimusten täyttämiseen. Palvelun välityksellä sovitun valikoiman saatavuustiedot siirtyvät keskusliikkeen järjestelmään. Palvelu kattaa valikoiman saldotietojen lähettämisen, keskusliikkeen tilaussanomat sekä laskusanomat. Toimitusjärjestelmän ei tarvitse olla EDI -yhteensopiva, sillä Herales Hub huolehtii tarvittavista sanomamuunnoista.

Vähemmän rutiinityötä

Herales Hub -sanomanvälitys tuo tilaussanomat automaattisesti järjestelmääsi säästäen syöttötyötä ja vähentäen virheitä.

Parempaa palvelua

Herales Hub -sanomanvälityksen avulla voit tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua. Sähköinen sanomanvälitys säästää kauppiaan työaikaa ja lisää kiinnostavuuttasi yhteistyökumppanina. 

 • "Myymälöiden säästöt ovat moninkertaiset järjestelmän kustannuksiin verrattuna"

  Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö
  Veikon Kone Oy

  Lue lisää

 • "Oli yllätys kuinka joustava ja helppolukuinen raportointi Heraleksella on"

  Jukka Lakkapää
  J&J Lakkapää Oy

  Lue lisää

 • "Kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä ja toimintamme on noussut ns "nextille levelille""

  Maarit Karjalainen, Ravintolatoimenjohtaja
  CMB Ravintolat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä!