Sovellukset ja palvelut

Tietoa on nykypäivänä saatavilla jopa liikaa, haaste on tiedon oikeanlainen ja tehokas hyödyntäminen. Herales -ratkaisujen perusajatus on tiivis ja luotettava tieto helpossa muodossa: työtä vähentämässä ja johtamisen työkaluna.

Herales tarjoaa myös uuden näkökulman tietoa. Tavarantoimittajalle näkymä omien tuotteiden tapahtumiin myymälöissä ja työkalut hyllyjen etätäyttöön palveluna kauppiaille. Verkkokaupoille toimittajan varastosaldo- ja tuotetiedot yhdistettynä suoratoimituksiin toimittajalta asiakkaalle.

Tehokkuus on päivän sana. Herales tuoteperhe tehostaa varastoa ja tilaamista. Herales sovellukset antavat lisää tehoa ketjun ohjaukseen ja yhteistyöhön koko toimitusketjussa. Aika on rahaa, olitpa sitten kauppias, ravintoloitsija, verkkokauppias tai tavarantoimittaja. Herales sovelluksilla vapautat aikaa rutiinitöistä ja turhista virheiden selvittelyistä.

Herales Ketjunohjaus

  • Herales Raportointi

   Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

   Herales Raportointi on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

   Lue lisää
  • Herales Tilaushallinta

   Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

   Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

   Lue lisää
  • Herales Tuotehallinta

   Herales Tuotehallinta on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ja valikoimien ylläpidon työkalu.

   Herales Tuotehallinnalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

   Lue lisää
  • Herales Tukipalvelut

   Herales Tukipalvelut täydentää Herales Ketjunohjauksen palvelukokonaisuuden. Me näemme palvelun yhdistelmänä mukautuvia sovelluksia, liittymä- ja ylläpitoratkaisuja, käytön tukea sekä aineistojen luotettavuuden valvontaa.

   Lue lisää

Sanomanvälitys

  • ToimittajaHub

   ToimittajaHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

   Lue lisää
 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut ovat tärkeä tekijä M-Ketjun menestykseen"

  Veli-Matti Sirkiä
  M Itsenäiset Kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Heraleksen palvelu on asiakaslähtöistä ja reagointi nopeaa"

  Satu Karonen, myymäläesimies
  Suomen Megamyyntiareenat Oy

  Lue lisää

 • "Herales tietää mitä on asiakaslähtöisyys"

  Petra Granqvist, Ravintoloitsija
  Pet Ravintolat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!