Herales Raportointi

icon

Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu johdon raportointiin.

Herales Raportointi on suunniteltu erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille johdon operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi.

Raportoinnin etuna on päivittäinen yleistilanteen tarkistus nopealla silmäyksellä ja mahdollisuus porautua tarkastelemaan poikkeamia. Käytettävissä on laaja valikoima valmiita raporttinäkymiä, jotka yksilöidään asiakkaan tarpeisiin. Raportteja voidaan myöhemmin muokata vastamaan muuttuneen liiketoiminnan tarpeita. Samat raporttipohjat näyttävät koko ketjun ja yksittäisten yksiköitten luvut, tehden vertailusta helppoa ja havainnollista.

Käyttäjien pääsyä raportoinnin tietoihin voidaan rajata monipuolisten käyttöoikeussääntöjen avulla. Tunnusluvuilla vertailut ja tietojen vertailukelpoisuuteen ja luotettavuuteen panostaminen tekevät Herales Raportoinnista lyömättömän työkalun liiketoiminnan ohjaamiseen.

Selainraportointi ja sähköpostiraportit

Herales Raportointi toimii Internet -selaimessa, näin se on käytettävissä myös mobiililaitteilla. Tämä mahdollistaa raporttien tarkastelun ajasta ja paikasta riippumatta.

Tarjolla on myös automaattinen sähköpostiraportointi, joka mahdollistaa tärkeimpien tietojen helpon ja nopean seurannan. Tarpeiden mukaan räätälöidyt raportit tulevat sähköpostiin esim. arkiaamuisin, jolloin liiketoiminnan kannalta tärkeimmät tiedot ovat heti tarkasteltavissa.

Periaatteena räätälöitävyys

Herales Raportointi on suunniteltu elämään ja muuttumaan liiketoimintasi mukana. Hyvin suunniteltu johdon raportointi on avain tehokkaaseen liiketoimintaan. Yksi porautumisraportti vastaa kymmeniä perinteisiä paperiraportteja.

Raportoinnin tarpeet ovat yksilöllisiä. Räätälöimme raporttinäkymät palvelemaan asiakkaan tarpeita ja haluamme olla kumppanina raportoinnin jatkuvassa kehittämisessä liiketoiminnan eläessä ja kehittyessä.

Sopii monimuotoiseen ympäristöön

Herales Raportointi on helppo liittää keskeiseksi osaksi monimuotoista järjestelmäympäristöä. Raportointi voi esimerkiksi kattaa tiedot useista eri merkkisistä myymälä- ja toimittajajärjestelmistä, ovilaskureista, budjetoinnista tai tekstiviesteillä kerättävästä asiakaspalautteesta.

Luotettava monikäyttöinen ratkaisu

Herales Raportointi rakenteen ja päivitysajojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tietojen yhdenvertaisuuteen ja luotettavuuteen. Muokattavat käyttöoikeudet lisäävät käyttömahdollisuuksia ja eri käyttäjäryhmille voidaan määrittää omien käyttöoikeuksien ja tietotarpeiden mukaiset raporttinäkymät.

Herales Raportointi

Hyödyt

 1. Kustannustehokas
   
 2. Helposti liitettävä
   
 3. Luotettava ja helppokäyttöinen
   
 4. Nopea työkalu poikkeamien etsintään
   
 5. Soveltuu suurille tietomäärille
   
 6. Selainraportointi on käytettävissä myös mobiililaitteilla
   
 7. Automaattiset sähköpostiraportit tärkeimmistä tiedoista huomataan kiireessäkin

Käyttökohteet

 1. Kattava, vertailukelpoinen raportointi ketjun johtamiseen
   
 2. Myymälöiden raportointi vertailutiedoin
   
 3. Tavarantoimittajien omien tuotteiden menekin ja saldojen seuranta
   
 4. Usean myymäläjärjestelmän ympäristöt
   
 5. Usean toimittajan ympäristöt
   
 6. Raportointitiedon yhdistely eri tietolähteistä

VARAA ILMAINEN ESITTELY

 • "Herales säästää tonnin edestä vuoromestarin työaikaa"

  Erkka Isotalo
  Ravintolamestarit Oy

  Lue lisää

 • "Herales Ketjunohjauksen työkalut säästävät kuukausittain satoja työtunteja"

  Ilkka Seppälä
  M-Itsenäiset kauppiaat Oy

  Lue lisää

 • "Vain hyvää sanottavaa yhteistyöstä Heraleksen kanssa"

  Aarno Hartikainen, toimitusjohtaja
  SKJ Systems Ltd Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!