Herales Ketjunohjaus

Herales tuo tehokkuutta ja aidosti ymmärrettävää tietoa ketjun ohjaamiseen.

Avullamme yhdistät tuote- ja tilaustietojen ylläpidon ja tiedonsiirron keskitetyksi toiminnoksi koko ketjun tasolle. Moninkertainen syöttötyö myymälöissä siirtyy historiaan ja tavarantoimittajayhteistyö hyötyy ketjun kokoisista kokonaisuuksista.

Dataan porautuva, vertailukelpoinen ja havainnollinen Herales ketjuraportointi auttaa havaitsemaan avainasiat ja ohjaamaan kauppiaita oikeanlaisen tekemisen suuntaan.


 1. Herales yhdistää kassajärjestelmäsi tavarantoimittajiin
  Ratkaisuillamme automatisoit tiedonkulun ketjun myymälöiden ja tavarantoimittajien välillä. Myös silloin, kun ketjun myymälöissä on usean merkkisiä kassajärjestelmiä.

 2. Herales automatisoi aikaa vievät asiat
  Herales tuo tärkeät päivittyvät tiedot ketjun myymälöiden järjestelmiin automaattisesti ja reaaliaikaisesti. Automaattitilaus pitää hyllyt kunnossa ilman käsityötä.

 3. Herales auttaa ketjunohjauksessa
  Herales kokoaa eri järjestelmien tiedot yhtenäiseksi ketjun ohjaamisen työkaluksi ja antaa selkeät selainraportoinnin välineet ketjulle ja kauppiaille.


Keskitetyt ja automatisoidut tilaukset, sujuva sähköinen tiedonkulku ja kattava tuotehallinta mahdollistavat tuottavamman, tarkemman ja vaivattomamman ostamisen, hinnoittelun ja varaston optimoinnin.

VARAA ILMAINEN ESITTELY

Herales Ketjunohjaus

  • Herales Raportointi

   Herales Raportointi on helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

   Herales Raportointi on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

   Lue lisää
  • Herales Tilaushallinta

   Herales Tilaushallinta on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

   Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

   Lue lisää
  • Herales Tuotehallinta

   Herales Tuotehallinta on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ja valikoimien ylläpidon työkalu.

   Herales Tuotehallinnalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

   Lue lisää
  • Herales Tukipalvelut

   Herales Tukipalvelut täydentää Herales Ketjunohjauksen palvelukokonaisuuden. Me näemme palvelun yhdistelmänä mukautuvia sovelluksia, liittymä- ja ylläpitoratkaisuja, käytön tukea sekä aineistojen luotettavuuden valvontaa.

   Lue lisää

Sanomanvälitys

  • ToimittajaHub

   ToimittajaHub on sähköisen sanomanvälityksen yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset yhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi haluamiisi toimittajiin tai myymälöihin ja ravintoloihin. Merkittävä joukko toimittajia ja kauppiaita on jo mukana ja uusia kytkentöjä tehdään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

   Lue lisää
 • "Herales-tiimistä voi aistia ammattitaidon, ammattiylpeyden sekä vahvan palveluasenteen"

  Tampere
  Jarmo Lääkäri

  Lue lisää

 • "Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa"

  Vesa Rautio, projektipäällikkö
  Tukku-Immonen Oy

  Lue lisää

 • "Herales tietää mitä on asiakaslähtöisyys"

  Petra Granqvist, Ravintoloitsija
  Pet Ravintolat Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Ota yhteyttä!