Herales Tilaus Plus

icon

Herales Tilaus Plus on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen sekä tilausten ja toimitusten seurantaan.

Järjestelmä keskustelee toimittaja- ja myymäläjärjestelmien kanssa Herales Hub Plus -liittymien välityksellä.

Tilaus-, tilausvahvistus- ja toimitustiedot siirtyvät sähköisesti tavarantoimittajien, ketjun ja myymäläjärjestelmien välillä. Herales Tilaus Plussassa syntyneet tilaukset muodostavat automaattisesti myyntitilaukset tavarantoimittajille. Monimyymälätilaukset käsitellään isoina, ennakoitavina kokonaisuuksina. Ostotilaukset syntyvät automaattisesti myymäläjärjestelmään. Myymälässä riittää saapumiskuittaus tavaran saapuessa.

Herales Tilaus Plus on osa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin yksilöitävää Herales Plus -tuoteperhettä. Sen käyttöliittymät, käsittelysäännöt ja käyttäjän työtä helpottavat apuohjelmat räätälöidään liiketoimintaasi sopiviksi ja jatkuvan yhteistyön kautta se kehittyy kehityksesi mukana.

Keskitetty tilaaminen

Keskitetty tilaaminen kokoaa usean myymälän tilaukset helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Myymälöiden tilausmäärät hienosäädetään ketjun alustamaan tilauspohjaan ja tilaus lähtee toimittajalle ketjun tilauksena.

Suuremmat kertatilaukset helpottavat yhteistyötä tavarantoimittajien kanssa. Keskitetty tilaaminen ja sähköinen sanomanvälitys parantavat tiedon luotettavuutta ja vähentävät työtä sekä ketjun, myymälän, että toimittajan päässä.

Automaattitilaus

Automaattitilaus synnyttää tilauksia perustuen joustavasti määritettäviin myynti-, saldo- ja tilauseräparametreihin. Herales Tilaus Plussassa on työkalut myös yksittäisten tilausten tekemiseen ja täydentämiseen. Tilaamisen parametrit ovat järjestelmässä valmiina ja sääntöjä voidaan hienosäätää ja lisätä yksilöllisten toiveidesi mukaan.

Tankkaus toimittajan palveluna

Herales Tilaus Plus on mahdollista antaa myös tavarantoimittajan käyttöön. Käyttöoikeuksin määritellään toimittajalle oikeus vain omien tuotteiden saldo- ja myyntitietoihin.

Toimittajan on tämän jälkeen mahdollista huolehtia kauppiaan puolesta tavaran määrästä hyllyssä käymättä fyysisesti myymälässä.
 

Herales Tilaus Plus

Hyödyt

 1. Tilausliikenteen automatisointi

 2. Varastotiedot ajan tasalle

 3. Eroon moninkertaisesta syöttötyöstä

 4. Suuremmat kertatilaukset

 5. Aina sopiva määrä tarviketavaraa hyllyssä

Käyttökohteita mm.

 1. Ketjut ja monimyymäläyritykset

 2. Monen myymäläjärjestelmän ketjut

 3. Tankkaustoiminta – tavarantoimittaja hoitaa tilaamisen myymälöihin

 4. Oman keskusvaraston ja ulkoisten toimittajien yhdistelmät

 • "Moni voisi ottaa oppia teistä!"

  Ilkka Loikas, aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi
  Batpower Oy

  Lue lisää

 • "Verkkokaupan tuoteylläpidon säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa"

  Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö
  Veikon Kone Oy

  Lue lisää

 • "Vain hyvää sanottavaa yhteistyöstä Heraleksen kanssa"

  Aarno Hartikainen, toimitusjohtaja
  Suomen Kassajärjestelmät Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976