Herales sovellukset ja palvelut

Tietoa on nykypäivänä saatavilla jopa liikaa, haaste on tiedon oikeanlainen ja tehokas hyödyntäminen. Herales sovellusten perusajatus on tiivis ja luotettava tieto helpossa muodossa: työtä vähentämässä ja johtamisen työkaluna.

Herales tarjoaa myös uuden näkökulman tietoa. Tavarantoimittajalle näkymä omien tuotteiden tapahtumiin myymälöissä ja työkalut hyllyjen etätäyttöön palveluna kauppiaille. Verkkokaupoille toimittajan varastosaldo- ja tuotetiedot yhdistettynä suoratoimituksiin toimittajalta asiakkaalle.

Tehokkuus on päivän sana. Herales tuoteperhe tehostaa varastoa ja tilaamista. Herales sovellukset antavat lisää tehoa ketjun ohjaukseen ja yhteistyöhön koko toimitusketjussa. Aika on rahaa olitpa sitten kauppias, ravintoloitsija, verkkokauppias tai tavarantoimittaja. Herales sovelluksilla vapautat aikaa rutiinitöistä ja turhista virheiden selvittelyistä.

Ketjunohjaus

 • Herales Hub Plus

  Herales Hub Plus on yksilöitävä sanomanvälityspalvelu myymälöille, ketjuille, verkkokaupoille ja tavarantoimittajille.

  Herales Hub Plus on Herales Plus -tuoteperheen ydin. Se kytkee yhteen tavarantoimittajat ja myymäläjärjestelmät sekä mahdollistaa tehokkaan sähköisen tietoliikenteen.

  Lue lisää
 • Herales Raportointi Plus

  Herales Raportointi Plus on  helppo ja mukautuva työkalu ketjun ja myymälöiden johdon raportointiin.

  Herales Raportointi Plus on suunniteltu operatiivisen raportoinnin ratkaisuksi erityisesti ketjuille ja monimyymäläyrityksille.

  Lue lisää
 • Herales Tuote Plus

  Herales Tuote Plus on ketjun tai yrityksen keskitetty tuotetietovarasto ja tuotetietojen ylläpidon työkalu.

  Herales Tuote Plussalla minimoit tuotetietojen ylläpitotyön. Se muodostaa yhtenäisen ja yksiselitteisen tuotetietokannan, mahdollistaen keskitetyt kampanjat ja valikoimat sekä tuotetietojen optimoinnin eri tarkoituksiin.

  Lue lisää
 • Herales Tilaus Plus

  Herales Tilaus Plus on tehokas työkalu keskitettyyn ja automaattiseen tilaamiseen.

  Automaattinen tilaaminen huolehtii, että tavaraa on aina riittävästi hyllyissä. Keskitetty tilaaminen rationalisoi tilaustoiminnan uudelle tasolle monimyymäläyrityksissä ja ketjuissa.

  Lue lisää

ToimittajaHub ja tukipalvelut

 • Herales Hub

  Herales Hub on joustava palvelu tietojen välitykseen tavarantoimittajien ja myymälöiden välillä.

  Herales Hubin välityksellä kytket kassajärjestelmäsi helposti haluamiisi tavarantoimittajiin tai toimittajajärjestelmäsi myymälöihin, verkkokauppoihin ja ravintoloihin.

  Lue lisää
 • Herales Tuote

  Herales Tuote on työkalu tuotetietojen hallintaan

  Herales Tuote täydentää Herales Hub -palvelun tuotetietojen välitystä. Herales Tuotteen avulla määrittelet säännöt tuotetiedon välittämiselle verkkokauppa- tai myymäläjärjestelmään.

  Lue lisää
 • Herales Raportointi

  Herales Raportointi on selkeä työkalu kaupanteon ohjaamiseen.

  Lue lisää
 • Herales tukipalvelut

  Herales Tukipalvelu täydentää Heraleksen palvelukokonaisuuden. Me näemme palvelun yhdistelmänä mukautuvia sovelluksia, liittymä- ja ylläpitoratkaisuja, käytön tukea sekä aineistojen luotettavuuden valvontaa.

  Lue lisää
 • "Verkkokaupan tuoteylläpidon säästöt ovat kymmeniä tuhansia vuodessa"

  Kimmo Kuikka, verkkokauppapäällikkö
  Veikon Kone Oy

  Lue lisää

 • "Herales Oy:n nopea reagointi esiin tulleisiin ongelma- ja virhetilanteisiin sekä selkeät korjaus- ja toimenpide ehdotukset mahdollistivat projektin sujuvan läpiviennin sovitussa aikataulussa"

  Vesa Rautio, projektipäällikkö
  Tukku-Immonen Oy

  Lue lisää

 • "Herales säästää tonnin edestä vuoromestarin työaikaa"

  Erkka Isotalo
  Ravintolamestarit Oy

  Lue lisää

Ota yhteyttä

 • * -merkatut kentät ovat pakollisia


Herales kartalla

Hyrräkatu 3,
70500 Kuopio

tuki(at)herales.fi
+358 40 713 8976